Η.Π.Α.: Τα νούμερα τηλεθέασης του τρίτου Προκριματικού Γύρου του American Song Contest!

Την Δευτέρα 4 Απριλίου, το Αμερικανικό NBC  γιόρτασε το τρίτο από τα οχτώ gala του American Song Contest. Ο διαγωνισμός που θα αναδείξει το καλύτερο «πρτωτότυπο τραγούδι» από τις Ηνωμένες Πολιτείες, αποτελείτε από πέντε προκριματικούς, δύο ημιτελικούς και τον μεγάλο τελικό την Δευτέρα 8 Μαΐου (ξημερώματα Τρίτης ώρα Ελλάδος)

Στο gala της Δευτέρας ο Tyler Braden με το τραγούδι “Seventeen” και εκπρόσωπος του Τενεσί, ανακοινώθηκε ως ο τρίτος ημι-φιναλιστ του American Song Contest, κερδίζοντας την ψήφο των κριτών στον προκριματικό του. Ακόμη, οι  Chloe Fredericks (Βόρεια Ντακότα) , Broderick Jones (Κάνσας) and Jonah Prill (Μοντάνα) ανακοινώθηκαν ως οι ημι-φιναλιστ του προηγούμενου προκριματικού

O νικητής της ψήφου των κριτών του τρίτου προκριματικού:

Ο τρίτος γύρος του American Song Contest προβλήθηκε κατά μέσο όρο στην διάρκεια των 121 λεπτών του από 1.600.000 τηλεθεατές. Το σόου ήταν η τέταρτη επιλογή στην ώρα του πίσω από το American Idol (ABC) , 9-1-1 (FOX) και The Neighbourhood, Bob ❤ Abishola και NCIS (CBS).

Στην ηλικιακή ομάδα 18-49, που είναι η πιο σημαντική για το επίπεδο των διαφημίσεων, ο τρίτος γύρος έφτασε στο 0.3% (κοινό για το συνολικό πληθυσμό αυτής της ηλικιακής ομάδας)

Σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα, ο τρίτος προκριματικόε γύρος του American Song Contest  έπεσε κατά 14.9% στην τηλεθέαση. Σε μία εβδομάδα το σόου έχασε 200.000 τηλεθεατές.

Το πρώτο μέρος (20:00-21:00) παρακολούθησαν 1.839.000 θεατές (0,3% βαθμολογία 18-49 ετών) και το δεύτερο (21:00-22:00) 1.359.000 θεατές ( 0 ,2% βαθμολογία 18- 49 ετών). Και στις δύο χρονικές περιόδους, ήταν η τέταρτη επιλογή της βραδιάς με το μισό κοινό του American Idol, στο οποίο ηγήθηκε.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το American Song Contest!

1 reply
  1. Vangelis vt
    Vangelis vt says:

    Στον πάτο της θεαματικότητας το σόου του Björkman που νομίζει πως με εμφανίσεις playback τύπου Melodifestivalen θα κατακτήσει την Αμερική. Μάλλον για αυτό θυμήθηκε πως θέλει να επιστρέψει στη Eurovision αν κερδίσει η Σουηδία…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *