Η.Π.Α.: 7.000 τραγούδια υποβλήθηκαν για το American Song Contest!

Ο εκτελεστικός επόπτης του Αμερικανικού Διαγωνισμού Τραγουδιού, Christer Björkman, μίλησε στο τελευταίο επεισόδιο του The Euro Trip, για τον διαγωνισμό που φέτος άνοιξε τα φτερά του στις Η.Π.Α.

Λίγες ώρες, μετά τον δεύτερο προκριματικό του American Song Contest, ο Christer Björkman, αποκάλυψε ότι πάνω από 7000 τραγούδια, υπεβλήθησαν για τον πρώτο αμερικάνικο διαγωνισμό.

Ο ίδιος μίλησε απόλυτα ικανοποιημένος λέγοντας:

«Είχαμε πάνω από 7.000 υποβολές τραγουδιών. Πρέπει να γνωρίζεις τη διαφορά ανάμεσα στην Η.Π.Α. και τη Σουηδία. Στη Σουηδία είναι μόνο τραγούδια. Μερικά από αυτά συνδέονται με έναν καλλιτέχνη, αλλά τα περισσότερα όχι. Αυτή είναι μια δουλειά που κάνουμε, αφού επιλέξουμε το τραγούδι. Εδώ ήταν ένα πακέτο. Ένας καλλιτέχνης έπρεπε να υποβάλει ένα πρωτότυπο τραγούδι, οπότε αυτό είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Είχαμε 7.000 υποβολές, που είναι πολλές.»

Σε αντίθεση με τη Σουηδία και το Melodifestivalen, όπου οι τραγουδοποιοί μπορούν να υποβάλουν ένα demo ενός τραγουδιού χωρίς καλλιτέχνη και στη συνέχεια, οι παραγωγοί του σόου να επικοινωνήσουν με καλλιτέχνες που πιστεύουν ότι θα ταιριάζουν με αυτό το τραγούδι, στις ΗΠΑ, για το ASC, ένα τραγούδι που υποβάλλεται, για να διαγωνιστεί, θα πρέπει να έχει οπωσδήποτε έναν καλλιτέχνη, συνδεδεμένο με αυτό.

«Το ενδιαφέρον ήταν άμεσο θα έλεγα. Είχαν επίσης ένα πολύ καλό σημείο εκκίνησης καθώς η ομάδα που ομάδα έφερε εις πέρας το εγχείρημα, ήταν η ίδια  που είχε χρησιμοποιηθεί και στο The Voice τις τελευταίες 20 σεζόν, οπότε είχαν ένα ρόστερ 10.000 ονομάτων για να προσεγγίσουν, οπότε ήταν πολύ επιτυχημένοι και είναι εκπληκτικό αν σκεφτεί κάποιος, ότι κανείς δεν ήξερε τι είναι αυτός ο Διαγωνισμός. Νομίζω ότι ήταν ένα φανταστικό αποτέλεσμα».

Λίγο νωρίτερα δόθηκαν στη δημοσιότητα οι τίτλοι όλων των συμμετοχών του τρίτου προκριματικού γύρου του Αμερικανικού Διαγωνισμού Τραγουδιού και μπορείτε να τους δείτε εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον Αμερικανικό Διαγωνισμό Τραγουδιού 2022!


Μην ξεχνάτε να ψηφίζετε στο poll μας! Για τον Πρώτο Ημιτελικό ψηφίζετε ΕΔΩ και για τον Δεύτερο Ημιτελικό ψηφίζετε ΕΔΩ.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *