Ιταλία: Ο Diodato θα εμφανιστεί στο interval act του 1ου Ημιτελικού!

Επιτέλους, ο Diodato θα καταφέρει να εμφανιστεί στη σκηνή του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision καθώς ο καλλιτέχνης θα εμφανιστεί ως interval act στον Πρώτο Ημιτελικό, στις 10 Μαίου, δύο χρόνια αφότου επιλέχθηκε ως ο Ιταλός εκπρόσωπος για την ακυρωμένη 65η έκδοση του διαγωνισμού στο Ρότερνταμ.

Ο Diodato, το 2020 κέρδισε το 70ο Φεστιβάλ του Sanremo το 2020 με το τραγούδι “Fai Rumore” – το οποίο ήταν στην κορυφή των ιταλικών charts και έδειχνε έτοιμο να συναρπάσει το κοινό στον Διαγωνισμό που είχε προγραμματιστεί για το Ρότερνταμ.

Ωστόσο, όπως γνωρίζουμε, η πανδημία του COVID-19 άλλαξε τα σχέδια όλων και εμπόδισε τον καλλιτέχνη από την Αόστα να εκπροσωπήσει την πατρίδα του, την Ιταλία, στην Ολλανδία.

Κατά τη διάρκεια των lockdown στην Ιταλία, το Fai Rumore έγινε ύμνος από τους Ιταλούς, σε μια προσπάθεια από τους ίδιους τους κατοίκους να ανυψώσουν το ηθικό όλων των συμπολιτών τους. Η ατμόσφαιρα σε μία “παγωμένη” κοινωνία ήταν πραγματικά συγκινητική!


Τον Μάιο του ίδιου έτους, κατά τη διάρκεια του show, Europe Shine a Light, ο Diodato παρουσίασε τη συμμετοχή του σε μια άδεια Arena di Verona.

https://www.youtube.com/watch?v=Ogyi0GPR_Ik

Την επόμενη χρονιά, ο Diodato δεν συμμετείχε στο Sanremo, το οποίο τελικά κέρδισαν οι μελλοντικοί νικητές της Eurovision, Måneskin.

Στο Τορίνο, το interval act του τραγουδιστή αναμένεται να συμβολίσει την επιστροφή στην κανονική ζωή μετά από δύο χρόνια περιορισμών και κοινωνικής αποστασιοποίησης, μιας και θα έχει επιτέλους την ευκαιρία να εμφανιστεί στη σκηνή της Eurovision αλληλεπιδρώντας με το κοινό της Pala Alpitour!

Ακούστε το Fai Rumore:

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα του διαγωνισμού, στο δρόμο για το Τορίνο!

 

Πηγή/Φωτογραφίες: eurovision.tv

1 reply
  1. T.R
    T.R says:

    Poli orea nea. To Fai rumore to theorousa to kalitero tragoudi tou 2020 kai gia mena to nikitirio tis akiromenis hronias (an kai pistevo I Rossia tha kerdize an ginotan o diagonismos). Epitelous tha to doume kai tha to akousoume sti skini tis eurovision.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *