Ιταλία: Το “Brividi” γίνεται 4 φορές πλατινένιο στην Ιταλία!

Το τραγούδι των Mahmood και Blanco “Brividi”, έχει πιστοποιηθεί τέσσερεις φορές πλατινένιο στην Ιταλία.

Το “Brividi”, η συμμετοχή της Ιταλίας για τον φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, έχει λάβει τέσσερεις φορές πλατινένια πιστοποίηση. Αυτό το επίτευμα έρχεται μόλις δύο μήνες αφότου το τραγούδι κέρδισε το 72ο Φεστιβάλ του Sanremo και από τότε έχει πάνω από 400.000 streams και downloads. Με την κυκλοφορία του, το τραγούδι έσπασε το ρεκόρ με τις περισσότερες αναπαραγωγές σε 24 ώρες στο ιταλικό Spotify.

Mahmood-Blanco

Στην εφαρμογή του Spotify έχει πάνω από 73.000.000 streams, ενώ στο TikTok είναι το τραγούδι που έχει χρησιμοποιηθεί στα περισσότερα βίντεο σε σχέση με τα υπόλοιπα του φετινού διαγωνισμού. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την ολοκληρωμένη κατάταξη από τα τραγούδια που είχαν τα περισσότερα βίντεο στο TikTok.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μια ιταλική συμμετοχή στη Eurovision πέτυχε μεγάλο αριθμό πωλήσεων και streams πριν από τον διαγωνισμό. Συγκεκριμένα τα “Zitti e buoni”, “Occidentali’s Karma”, “Non mi avete fatto niente” και το “Soldi” του Mahmood, έγιναν πλατινένια πριν τον τελικό της Eurovision.

Η Ιταλία θα εμφανιστεί στην 9η θέση το Σάββατο στον Μεγάλο Τελικό στις 14 Μαΐου.

https://www.youtube.com/watch?v=Beqe14HYY5o

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ιταλίας στην Eurovision 2022!

Πηγή: eurovoix

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *