Λιθουανία: Η εμφάνιση της Monika Liu είναι αδύνατον να σκηνοθετηθεί όπως αναμενόταν!

Με πολλά προβλήματα, ξεκίνησαν οι πρόβες της Eurovision 2022. Ήδη, δυσκολίες με τον ήλιο της σκηνής φαίνεται πως αντιμετωπίζει η φετινή διοργάνωση στο Τορίνο, αφού οι κατασκευές που τον απαρτίζουν δεν μπορούν να κινηθούν στο σύνολό τους, με βάση το Cinguetterai. Αντιθέτως, μπορούν να κινούνται με αρκετά μειωμένο τρόπο, λόγω μηχανοκινητικής βλάβης.

Επιπλέον, όπως ενημερώθηκατε, οι πρόβες stand-in πραγματοποιήθηκαν με πολλές δυσκολίες και αρκετές αποστολές εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους για το υλικό που έλαβαν από την πρόβα της συμμετοχής τους. Τα τεχνικά ζητήματα, στα οποία αναφερόντουσταν οι αποστολές ενδεχομένως, λοιπόν, να περιλαμβάνουν την δυσλειτουργία της κατασκευής του ήλιου.

Στα όλα τα παραπάνω έρχονται να προστεθούν και προβλήματα στις χώρες που πραγματοποιούν τις πρόβες τους σήμερα. Τεχνικά και ηχητικά προβλήματα υπήρξαν για τους Λετονούς στο δεύτερο run της πρώτης τεχνικής τους πρόβας.

Από την άλλη, σήμερα το πρωί, ο αρχηγός αποστολής της Λιθουανίας στην Eurovision, δήλωσε στο LRT(δημόσια λιθουανική ραδιοτηλεόραση),  ότι δεν είναι πλέον σε θέση να πραγματοποιήσουν την εμφάνιση της Monika Liu στη Eurovision όπως περίμεναν.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε, ότι ενημερώθηκαν σήμερα το πρωί ότι δεν μπορούν πλέον να ανεβάσουν την παράσταση της Monika όπως αναμενόταν, λέγοντας:

Αυτό που σχεδιάσαμε, δεν θα το δούμε στη σκηνή της Eurovision.

Τα ακριβή στοιχεία της λιθουανικής σκηνικής εμφάνισης που έπρεπε να απορριφθούν δεν έχουν αποκαλυφθεί. Η απαιτούμενη αλλαγή στο σκηνικό εικάζεται ότι σχετίζεται με τα θέματα με τον κινητικό ήλιο που αναφέρθηκε σήμερα το πρωί από τη La Stampa.

Διαβάστε όλα όσα έγιναν στην πρώτη πρόβα της Λιθουανίας, δυστυχώς με αρκετά προβλήματα, εδώ.

Η δεύτερη πρόβα της Λιθουανίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4/5 οπότε θα έχουμε και καλύτερη εικόνα για όσα θα δούμε από την Monika Liu στην σκηνή του διαγωνισμού.

Η Monika Liu διαγωνίζεται στην τρίτη θέση του πρώτου ημιτελικού στις 10 Μαΐου, με το τραγούδι Sentimentai.


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Λιθουανίας στην Eurovision 2022!

Πηγή: LRT

11 ΣΧΟΛΙΑ
  1. G
    G says:

    Πώς είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό; Ξεκίνησαν να στήνουν τη σκηνή από τον Μάρτιο για να έχουν περισσότερο χρόνο, μάλλον γιατί γνώριζαν τις κατασκευαστικές δυσκολίες τής σκηνής και παρ όλα αυτά φτάνουμε σε σημείο τόσες χώρες να πρέπει να αναθεωρήσουν τελευταία στιγμή το staging τους; Κρίμα….

    Απάντηση
    • Ιωαννα
      Ιωαννα says:

      Μα πραγματικά είναι κρίμα και άδικο για τις συμμετοχές αυτη η κατάσταση .Είναι θέματα που θα έπρεπε να είχαν λυθεί πριν τις προβες στα stand in .Τώρα θα αναγκαστούν κάποιες χώρες να παρουσιάσουν κάτι διαφορετικό από αυτό που είχαν σκεφτεί και πιθανότατα θα εντυπωσίαζε τον κόσμο…Με τέτοια οργάνωση θα κάνει αρκετά χρόνια η Ιταλία να ξανακερδίσει

      Απάντηση
  2. Ben
    Ben says:

    Πιστεύετε ότι το μηχανικό σφάλμα είναι τέτοιο που θα επηρεάσει και τη δίκη μας εμφάνιση, με βάση όπως την έχει σχεδιάσει ο Φωκας?

    Απάντηση
    • Apostolos Bogiannos
      Apostolos Bogiannos says:

      Έχει απαντηθεί! Η ελληνική αποστολή δεν έχει κανένα πρόβλημα και δεν επηρεάζεται με όσα έχει σχεδιάσει ο Φωκάς!

      Απάντηση
  3. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Από τη μια χαίρομαι που η ελληνική αποστολή δεν θα έχει θέμα μιας και αν κατάλαβα καλά εξ αρχής δεν σκοπευε να χρησιμοποιήσει τον ήλιο, από την άλλη λυπάμαι γιατί πολλές συμμετοχές θα χρειαστεί να αλλάξουν αρκετά το αρχικό τους πλάνο και σε αυτό φταίνε οι διοργανωτές…
    Κρίμα… Ως ώρας (και σε συνδυασμό με τη χαζομάρα για κεκλεισμένων των θυρών στις πρώτες πρόβες) η διοργάνωση από τους Ιταλούς είναι απογοητεύτικη…
    Ελπίζω να μην ζήσουμε στιγμές ’91 γιατί η ebu θα αποφεύγει μια επόμενη ιταλική νίκη όπως ο διάολος το λιβάνι, και λογικό.

    Απάντηση
    • Μάριος
      Μάριος says:

      Δεν είναι ακριβώς έτσι. Αυτό το πράγμα έχει κολλήσει με την πίσω πλευρά του που δεν είναι καλυμμένη με οθόνη LED να φαίνεται. Ακόμα και αν η Ελληνική αποστολή, ή όποια άλλη αποστολή, δεν σκόπευε να χρησιμοποιήσει τον “ηλιο” με την ιδιότητά του να περιστρέφεται, τώρα δεν θα μπορεί να προβάλει τα γραφικά εφέ και τις εικόνες που είχαν ετοιμάσει για να προβάλλουν σε αυτό. Στην πραγματικότητα, αν δεν φτιάξει, για όλα τα τραγούδια θα βλέπουμε στο μέσο της σκηνής ένα μαύρο πράγμα με λίγα φώτα.

      Απάντηση
      • Κωνσταντίνος
        Κωνσταντίνος says:

        Ααα ναι τώρα καταλαβαίνω τι λες διαβάζοντας συμπληρωματικα και το άλλο σχόλιο σου. Πραγματικά μεγάλο λάθος να φτιάξουν κάτι τέτοιο που στην ουσία όχι μόνο δεν εντυπωσιάζει (όπως θα ήθελαν) αλλά δημιουργεί και πολλά προβλήματα, μικρότερα ή μεγαλύτερα στις αποστολές.
        Για την ώρα οι Ιταλοί έχουν σταθεί πολύ λίγοι.
        ΥΓ: ίσως οι χώρες που θα έχουν περισσότερα κοντινά να είναι οι πιο τυχερές αφού δεν θα φαίνεται διαρκώς αυτό το κενό μεταξύ των γραφικών.Αν δεν κάνω λάθος η ελληνική συμμετοχή θα έχει αρκετά κοντινά.

        Απάντηση
  4. Μάριος
    Μάριος says:

    Ήταν εξαρχής σκηνογραφικό λάθος να έχουν στο φόντο μία ακριβή και με υψηλή ανάλυση LED οθόνη που θα την κάλυπτε μπροστά μία κατασκευή με με μία μαύρη αψίδα και με οθόνη χαμηλής ανάλυσης. Ακόμα και αν αυτό το πράγμα περιστρεφόταν εν μέρει, πάλι στα μη γενικά πλάνα θα “εξαφάνιζε” τα γραφικά της μεγάλης LED οθόνης. Πολύ περισσότερο τώρα που θα είναι συνεχώς ολόκληρο σε πρώτο πλάνο.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *