Λιθουανία: Ο Vaidotas Valiukevičius θα είναι ο εκπρόσωπος βαθμολογίας για το 2022!

To LRT, ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Λιθουανίας, ανακοίνωσε πως ο Vaidotas Valiukevičius θα είναι ο Λιθουανός εκπρόσωπος βαθμολογίας για την φετινή Εurovision.

Ο Vaidotas Valiukevičius θα ανακοινώσει το δωδεκάρι των κριτών της Λιθουανίας στον Μεγάλο Τελικό της Eurovision 2022. O Vaidotas o βασικός τραγουδιστής των The Roop, που εκπροσώπησαν την Λιθουανία στην Eurovision 2021. Τερμάτησαν στην 8η θέση στον τελικό με το τραγούδι “Discoteque”, δίνοντας στην Λιθουανία το καλύτερό της αποτέλεσμα από το 2006, την τρίτη θέση μέσα στο top 10 και το δεύτερο καλύτερό τους αποτέλεσμα στον διαγωνισμό.

Ο Vaidotas είναι ο δεύτερος συμμετέχον του 2021 που θα είναι εκπρόσωπος βαθμολογίας στην Eurovision 2022. Η Stefania ήταν η πρώτη, οπού θα είναι η εκπρόσωπος βαθμολογίας της Ελλάδας.

Η Λιθουανία εκπροσωπείται από την Monika Liu και το τραγούδι “Sentimentai” και διαγωνίζεται στην τρίτη σειρά εμφάνισης τοτ πρώτου ημιτελικού στις 10 Μαΐου.

Πηγή: eurovoix.com

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Λιθουανίας στην Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *