Ουκρανία: Η εμφάνιση δεν θα έχει πολιτικό χαρακτήρα!

Ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται, με την χώρα όμως να προσπαθεί με κάθε τρόπο να υποστηρίξει τη φετινή συμμετοχή της στη Eurovision.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε, ο επικεφαλής του διοικητικού συμβουλίου του UA: PBC, Mykola Chernotytskyi, δήλωσε:

Πιστεύουμε ότι η εκπροσώπηση της Ουκρανίας στη Eurovision είναι σημαντικό μέρος της συμμετοχής της χώρας στην ευρωπαϊκή ζωή. Είναι και η εκπροσώπησή μας. Το συγκρότημα που εκπροσωπεί τη χώρα έχει επίσης μια σημαντική αποστολή να προωθήσει την Ουκρανία. Γι’ αυτό ελπίζω ότι θα κερδίσουν»

Ο ραπερ της Kalush Orchestra, Oleh Psiuk αποκάλυψε τις λεπτομέρειες των σκηνικών κοστουμιών των μελών του συγκροτήματος στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2022.

Το καπέλο του Παναμά θα είναι σίγουρα εκεί. Θα υπάρχουν επίσης μπλε και κίτρινα σύμβολα. Τα κοστούμια θα διαφέρουν κατά 50%

Ο Oleksii Zhembrovskyi, σκηνοθέτης της εμφάνισης της Ουκρανίας εξήγησε πώς διασφαλίζεται ο μη πολιτικός χαρακτήρας.

Στον διάλογο με την EBU, αντιμετωπίσαμε αυτό το ζήτημα αρκετές φορές κατά τη φάση ανάπτυξης της εμφάνισης και το έχουμε ήδη επεξεργαστεί αρκετές φορές, ακολουθώντας όλες τις απαιτήσεις. Επομένως, αυτό το ζήτημα έχει ήδη επιλυθεί και οπτικά θα φαίνεται αξιοπρεπές. Για τον σκηνοθέτη, πρώτα απ’ όλα, είναι σημαντικό όχι μόνο να οπτικοποιεί το τραγούδι, αλλά και να μεταδίδει την ενέργειά του. Το καλύτερο πράγμα για εμάς είναι η δύναμη του πνεύματος των παιδιών μας και η δύναμη της ενέργειας της πατρίδας μας. Επομένως, όλα τα οπτικά εφέ που χρησιμοποιούμε θα επικεντρωθούν σε αυτό. Τα φώτα της δημοσιότητας, φυσικά, θα είναι στον καλλιτέχνη που μεταδίδει αυτήν την ενέργεια και τα οπτικά εφέ θα ζωγραφίσουν το στολίδι της ουκρανικής ψυχής»

Η Ουκρανία εμφανίζεται στον 1ο Ημιτελικό!

Ακούστε τις προβλέψεις του Θοδωρή Παλάσκα και του Γιάννη Αμπατζίδη για τον 1ο Ημιτελικό. Ποιες είναι οι δικές σας προβλέψεις;

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Ουκρανίας.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *