Ουκρανία: Οι Kalush Orchestra ερμήνευσαν το «Stefania» ζωντανά στο Λβιβ της Ουκρανίας!

Οι Kalush Orchestra ερμήνευσαν το τραγούδι τους για τη Eurovision 2022 ζωντανά στο Λβιβ της Ουκρανίας.

Οι φετινοί εκπρόσωποι της Ουκρανίας αποφάσισαν ότι το καλύτερο που μπορούν να κάνουν για τη χώρα τους είναι να την υποστηρίξουν μέσω άμεσης επικοινωνίας με το ευρωπαϊκό κοινό. Έτσι, οι Kalush Orchestra, ερμήνευσαν το «Stefania» στο Lviv της Ουκρανίας, στο πλαίσιο της προωθητικής τους περιοδείας. Η ομάδα σχεδιάζει να συγκεντρώσει χρηματική βοήθεια για την ανοικοδόμηση των ουκρανικών πόλεων που επλήγησαν από τον πόλεμο.

Το συγκρότημα συναντήθηκε στο Lviv μαζί για πρώτη φορά μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και τώρα εργάζονται ενεργά για την ερμηνεία τους στο Τορίνο. Χθες αποκαλύφθηκε ότι η Kalush Orchestra θα εμφανιστεί ζωντανά στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, μετά από φόβους ότι δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν λόγω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Η Ουκρανία θα εμφανιστεί 6η στον Πρώτο Ημιτελικό της Eurovision 2022 στις 10 Μαΐου και είναι μέχρι στιγμής το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση του διαγωνισμού!

Ψήφισε στο poll μας! Για τον Πρώτο Ημιτελικό ψηφίζεις ΕΔΩ και για τον Δεύτερο Ημιτελικό ψηφίζεις ΕΔΩ. Λίγες ημέρες έμειναν μόνο!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *