Ουκρανία: Οι Kalush Orchestra καλούν τον κόσμο να ζητήσει το τέλος του πολέμου!

Την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση έκαναν οι Kalush Orchestra, 40 μέρες μετά την έναρξη του πολέμου, μεταξύ της Ουκρανίας και Ρωσίας.

Το συγκρότημα βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο Ισραήλ, όπου θα συμμετάσχουν στο Eurovision party, Israel Calling. Με την ευκαιρία του ταξιδιού τους αυτού, το συγκρότημα πραγματοποίησε και τα γυρίσματα για την postcard της συμμετοχής τους, που θα μεταδοθεί πριν την εμφάνιση τους στον Πρώτο Ημιτελικό και καλώς εχόντων των πραγμάτων στον Τελικό.

Χθες μέσα από συνέντευξη τους, ο frontman του συγκροτήματος που εκπροσωπεί την Ουκρανία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision κάλεσε τον κόσμο σε όλο τον πλανήτη, να διαμαρτυρηθεί για την εισβολή της Ρωσίας στη χώρα του.

«Το μήνυμά μας είναι το εξής: όποιος μας ακούει και γνωρίζει για την κατάσταση στην Ουκρανία, μπορεί να μας βοηθήσει ακόμα κι αν δεν μπορεί λύσει αυτά τα ζητήματα.Όλοι έχουν λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα. Ο καθένας μπορεί απλώς να μιλήσει για αυτό και να γράψει κάτι, να προσθέσει ετικέτα σε άτομα στα κοινωνικά δίκτυα, να μιλήσει για το πώς να σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία. Αν όλοι το κάνουν αυτό, αυτός ο πόλεμος θα τελειώσει πολύ σύντομα. Αν κάθε μέρα κάνετε κάτι για να τερματίσετε τον πόλεμο, αυτός ο πόλεμος δεν θα συμβεί σε άλλες χώρες».

Η Ουκρανία θα συμμετάσχει κανονικά στην Eurovision 2022, με τους Kalush Orchestra να παρουσιάζουν ζωντανά στην σκηνή το τραγούδι τους, παρά τα όσα σενάρια διακινούνταν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Λιγότερο από ένα μήνα πριν την έναρξη των προβών η Ουκρανία παραμένει το μεγάλο φαβορί για την νίκη στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων.

https://youtu.be/UiEGVYOruLk

Πηγή

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ουκρανική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *