Ο Νικητής του American Song Contest δεν θα εμφανιστεί στην Eurovision 2022!

Ο νικητής του Αμερικανικού Διαγωνισμού Τραγουδιού δεν θα εμφανιστεί στη Eurovision στο Τορίνο, σύμφωνα με τον εκτελεστικό παραγωγό του διαγωνισμού Christer Björkman.

Μιλώντας σε μια αποκλειστική συνέντευξη λίγες μέρες μετά το δεύτερο σόου του American Song Contest, ο Björkman δήλωσε ότι «δεν θα ήταν εφικτό» ο νικητής του διαγωνισμού να εμφανιστεί ως καλεσμένος στην Eurovision τον επόμενο μήνα.

Όταν ερωτήθηκε για το ενδεχόμενο αυτό, ο Björkman είπε:

Ναι, θα ήθελα να το δω τελικά. Η φετινή χρονιά θα είναι περίπλοκη γιατί μεταφέραμε το σόου μας πίσω τέσσερις εβδομάδες λόγω του COVID. Είναι τώρα την ίδια εβδομάδα με τη Eurovision, οπότε νομίζω ότι αυτό δεν είναι εφικτό, γιατί προφανώς στην Ευρώπη δεν θα κρατούσαμε μια θέση ανοιχτή έτσι. Αλλά στο μέλλον – αν υπάρχει μέλλον – ναι, θα ήταν υπέροχο. 

Το τελευταίο σόου του διαγωνισμού για το 2022 πραγματοποιείται στις 9 Μαΐου, μόλις μία ημέρα πριν από τον πρώτο Ημιτελικό της Eurovision. Εξαιτίας των γεγονότων αυτών η εμφάνιση του νικητή του American Song Contest είναι αδύνατη στο να πραγματοποιηθεί.

Οι Αμερικανοί θαυμαστές της Eurovision που ελπίζουν να δουν φέτος την εμφάνιση των περσινών νικητών Måneskin στον Αμερικάνικο διαγωνισμό,  θα είναι επίσης απογοητευμένοι.

Θα μου άρεσε πολύ να έχω τους Måneskin στην εκπομπή μας. Αλλά το να βρίσκονται την ίδια εβδομάδα και στους δύο διαγωνισμούς είναι αδύνατο. Για έναν μελλοντικό τελικό θα ήταν υπέροχο να συμβεί και για τις δύο πλευρές.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον Αμερικανικό Διαγωνισμό Τραγουδιού 2022!

Πηγή


Μην ξεχνάτε να ψηφίζετε στο poll μας! Για τον Πρώτο Ημιτελικό ψηφίζετε ΕΔΩ και για τον Δεύτερο Ημιτελικό ψηφίζετε ΕΔΩ.

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Vangelis vt
    Vangelis vt says:

    ‘Ελεος πια με τις αηδίες του συγκεκριμένου και αυτή τη γελοιότητα που πήγε και έστησε. Θα τους φέρει και να διαγωνιστούν σε λίγο.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.