Στην Αθήνα η Stefania για τα γυρίσματα της εκπομπής με την Amanda!

Τα δύο κορίτσια επιτέλους θα συναντηθούν! Μιλάμε φυσικά για την Stefania και την Amanda, την περσινή και την φετινή μας εκπρόσωπο στον διαγωνισμό της Eurovision. Οι δύο καλλιτέχνιδες θα βρεθούν για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ειδικής εκπομπής της ΕΡΤ όπου η Amanda συναντά πρώην eurostars, οι οποίοι την συμβουλεύουν, μοιράζονται τις εμπειρίες τους από τον διαγωνισμό, ενώ φυσικά της εύχονται και καλή επιτυχία!

Από την εκπομπή αυτή φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και η Stefania! Πριν από λίγο μέσα από τα κοινωνικά της δίκτυα, η Stefania περιχαρής αποκαλύπτει πως έρχεται στην Αθήνα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefania (@stefania_)

Τα γυρίσματα για την εκπομπή αυτή έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και σύντομα η ΕΡΤ θα μας ενημερώσει για τις ημέρες και ώρες μετάδοσής της.

Η Stefania μοιράζεται πολλά κοινά με την Amanda, αφού και οι δύο είναι κορίτσια της ελληνικής ομογένειας, έχοντας σημειώσει μία σημαντική πορεία στα μουσικά πράγματα των χωρών που διαμένουν.

Μετά την επιτυχία της Stefania στον περσινό διαγωνισμό, όπου κατάφερε μετά από οχτώ ολόκληρα χρόνια να φέρει ξανά την Ελλάδα στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας, η Amanda ελπίζει να συνεχίσει αυτό που άφησε η 18χρονη Stefania και γιατί όχι να πετύχει ένα ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα απολαύσουμε και την πρώτη ζωντανή ερμηνεία του Die Together από την Amanda, ενώ οι πρόβες της με τον Φωκά Ευαγγελινό συνεχίζονται πυρετωδώς. Η Ελλάδα παραμένει στην πέμπτη θέση των στοιχημάτων λίγες εβδομάδες προτού η αποστολή μας αναχωρήσει για το Τορίνο.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Τina
    Τina says:

    Ελπίζω μετά την πρώτη ζωντανή ερμηνεία του τραγουδιού μας να ανέβουμε σε πιο υψηλή θέση στα στοιχήματα αν και δεν προτιμώ τις μπαλάντες να μας εκπροσωπούν στην Γιουροβίζιον καθώς τα τελευταία χρόνια τις ελάχιστες φορές που πειραματιστηκαμε με την μπαλάντα δεν μας βγήκε σε καλό θεωρω ότι η Αμάντα είναι τυχερή καθώς οι χώρες που φιγουράρουν ως φαβορί όπως η Ιταλία και η Σουηδια κινούνται στο ίδιο μουσικό ύφος με εμάς και κατά την δική μου άποψη η δική μας μπαλάντα έχει κάτι ξεχωριστό.

    Απάντηση
    • Σοφία
      Σοφία says:

      Δυστυχώς πέσαμε στην 6η θέση, αλλά ήταν αναμενόμενο να μας περάσει η Πολωνία.. Πράγματι κι εγώ ελπίζω μετά την ζωντανή μετάδοση να ανέβουμε πάλι στα στοιχήματα, γιατί από ότι έχω ακούσει κι από άλλες συμμετοχές έχουμε από τα πιο όμορφα τραγούδια.. Πολύ μέτρια χρόνια γενικά φέτος..

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *