Αναχωρεί για το Τορίνο η ελληνική αποστολή | Καλή μας επιτυχία!

Με όνειρα και ελπίδες, αναχωρεί αυτή την ώρα από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, η Αμάντα Γεωργιάδη μαζί φυσικά με την υπόλοιπη ελληνική αποστολή. Παρουσία αρκετών δημοσιογράφων, η Αμάντα δέχθηκε τις τελευταίες ευχές επί του πατρίου εδάφους, για την επικείμενη συμμετοχή της στον διαγωνισμό της Eurovision. Μαζί της φυσικά είναι οι άνθρωποι της ΕΡΤ, αλλά και η καλλιτεχνική ομάδα που βρίσκεται πίσω από την φετινή μας συμμετοχή.

Για μία ακόμη χρονιά αρχηγός αποστολής της ελληνικής αποστολής, είναι η Σοφία Δρανίδου. Head of press είναι ο Γιάννης Δημητρέλλος. Καλλιτεχνικός διευθυντής της συμμετοχής μας ο Φωκάς Ευαγγελινός, ενώ project manager όλου του εγχειρήματος ο Ηλίας Κοκοτός. Ο Δημήτρης Κοντόπουλος, που συμμετείχε και στην παραγωγή του κομματιού, θα είναι αρμόδιος για το ηχητικό αποτέλεσμα, ενώ η Σήλια Κριθαριώτη για το ενδυματολογικό.

Από την έκτη θέση των στοιχημάτων θα ξεκινήσει τις πρόβες της η Αμάντα Γεωργιάδη, ελπίζοντας όχι μόνο να φέρει την Ελλάδα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο τοπ10, αλλά να βρεθεί όσο το δυνατόν ψηλότερα. Μαζί της η Αμάντα έχει την σημαία που της χαρίσαμε κατά την χθεσινή συνάντηση μας στην ΕΡΤ, την ίδια σημαία με την οποία πανηγυρίζαμε στο κέντρο τύπου την δέκατη θέση της Stefania.

Με τις θερμότερες ευχές όλων μας και την ενεργή υποστήριξή μας, το Eurovisionfun και όλοι οι αναγνώστες του, ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Αμάντα! Ένα όμορφο ταξίδι ολοκληρώνεται και ειλικρινά πιστεύουμε πως θα είναι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

10 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Camelaki
    Camelaki says:

    Καλό ταξίδι γλυκούλα μου με ότι καλύτερο για σένα που το αξίζεις και ακόμα περισσότερα!!!!!
    (φωτογραφίες από την αναχώρηση δεν έχουμε σελίδα μας?? 🙂 θέλουμε!!!!!)

    Είδα σε στόρι μέσω Τουίτερ την Αμάντα στο ατελιέ της Κριθαριώτη….αν το φόρεμα που θα φοράει είναι σαν αυτό που λίγο φαίνεται στο στόρι ένα θα πω : ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΗ!!!!!!!

    Σας ευχαριστούμε που μας γνωρίσατε αυτό το υπέροχο κορίτσι!!!!!

    Απάντηση
  2. Mode
    Mode says:

    Καλή επιτυχία Αμάντα
    Καλή επιτυχία Ελλάδα
    Κ. Αργυρίου συγχαρητήρια σε όλους σας. Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως στο forum που λέτε ότι είναι εναντίον της ΕΡΤ από χθες γράφουν για σας τα χειρότερα. Σας βρίζουν, ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιούν και άλλους πολύ ασχημους χαρακτηρισμούς. Τους σιχαθηκα. Σχολιάζουν συνεχώς το τι γράφετε εδώ αλλά και αλλού, έχοντας γίνει αστείοι. Θέλω πολύ να σκίσει η Αμάντα μας για να το βουλωσουν όλοι αυτοί.

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Αγαπητε/η σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Γνωρίζω πολύ καλά τι λένε στο συγκεκριμένο φορουμ, όπως γνωρίζω τι λένε καθημερινα. Αναφερεσαι σε αυτα περί Δαφνιου, Ζαχάροβα, ceo κ φυσικά κ πολλά αλλά τα οποία δεν γράφονται δημοσίως. Να σου πω εδώ και μήνες δεν σχολιάζω πλέον το τι γράφουν για μένα προσωπικά, έχει πάρει άλλο δρόμο η υπόθεση. Φευγοντας τους είχα πει μια συμβουλή, πως η ανωνυμία δεν αρκεί για να σε προφυλάσσει πάντοτε κ ούτε σημαίνει πως μπορείς να λές ότι θέλεις σε ένα φορουμ επειδη δεν βάζεις το ονομα σου, υπάρχουν κανόνες κ εκεί. Πιστευω κατά το Σεπτέμβρη-Οκτώβρη θα έχουν νέα μου κ θα τα πούμε face to face τότε, να δω τι θα έχουν να μου πουνε τότε…κάτω όχι απο το καθεστώς της ανωνυμιας όμως! Οποτε τους αφηνω να δώσουν και άλλες αφορμες. Το πιο αστειο παντως απο τα χθεσινα τους σχολια δεν ηταν αυτο, αλλά αυτο που αναφέρουν πως GJN κ Αμάντα συμμετείχαν φέτος στην γιουροβιζιον επειδη το εγραψαν εκει κ καλα…Ο πιο αστείος γραφικός είναι αυτός που δεν γνωρίζει οτι είναι γραφικός! Μην ανησυχεις λοιπον ξέρω τι λένε κ δεν με ενοχλει καθόλου!
      ΥΓ Δεν θα απαλλαγείτε απο τα editorial μου όσο κ αν σας ενοχλουν
      ΥΓ2 Αγαπώ mr μπούτια
      ΥΓ3 Πίνω το νεράκι μου κ δροσίζομαι τακτικά, ΑΛΛΟΣ χρειάζεται επειγόντως “ενυδάτωση”
      Τα φιλια μου!

      Απάντηση
          • Camelaki
            Camelaki says:

            Άρα κάτι καλό κανείς και εσύ και τα υπόλοιπα παιδιά συνεχίστε!!!!! 🙂

            Θα ήθελα να σου ζητήσω μια χάρη….να μας ενημερώνεις τι συμβαίνει στις συνεντεύξεις τύπου των καλλιτεχνών όσο αφορά τους δημοσιογράφους..γιατί όπου πολλοί δημοσιογράφοι= ενδιαφέρον για τον καλλιτέχνη και το τραγούδι του…

    • Camelaki
      Camelaki says:

      Αφήστε τους στην μιζέρια τους…..δυστυχώς ο Έλληνας έχει αυτό το ελάττωμα θέλει να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα…..όλοι θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα εκτός από αυτούς ως φαίνεται….δεν πειράζει ομως….η Αμάντα θα τους διαψεύσει…..
      Βλέποντας τώρα την εκπομπή όπου συνομιλούσε με τον Ρουβά ο Σάκης της είπε την εξής ατάκα: “στο σπίτι σου κανείς ότι θες όταν θα πας εκεί θα γίνεις ένα ρομποτάκι γιατί η eurovision είναι σαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες” ….προφανώς αυτοί του εν λόγω φόρουμ όταν ο Έλληνας αθλητής δεν είναι της αρεσκείας τους εύχονται να πατώσει…..

      Η εκπομπή με την Αμάντα πολύ καλή να το πω…
      Αν και ξέρω ότι η ΕΡΤ κινείται πλέον διαφορετικά θα ήθελα να ξαναδώσει την ευκαιρία στην Καλομοίρα….όταν είπε τον λόγο που θέλει να ξαναπάει με συγκίνησε…..πόσο γλυκό κορίτσι και εκείνη…..το έχουν τα ελληνόπουλα του εξωτερικού τελικά να είναι ροδοζάχαρη…..Καλομοίρα,Στεφανία,Αμάντα…..

      Απάντηση
      • Stavros
        Stavros says:

        Φιλε/η Camelaki μπορεις να δωσεις λιγο το ονομα του συγκεκριμενου forum? Ειμαι πολυ περιεργος να δω τι βρισκει καποιος στο σαιτ αυτο και στον Γιαννη για να κραξουν. Ειμαι πραγματικα πολυ περιεργος

        Απάντηση
        • Camelaki
          Camelaki says:

          Ψάξε στο διαδύκτιο δεν έχουμε πολλά φορούμ στην Ελλάδα που να ασχολούνται με τον διαγωνισμό γιατί σιγά μην τους κάνω διαφήμιση…Ακόμη και αν το βρεις φίλε μου Σταύρο αν δεν είσαι μέλος δεν μπορείς να δεις οτιδήποτε γιατί πολύ απλά το έχουν “κλειστό”….

          Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *