Ανδρομάχη: “Άκουσα κλεφτά σε stories το τραγούδι της Ελλάδας”!

Αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε η Ανδρομάχη σήμερα, στην εκπομπή Super Κατερίνα και τον Γιάννη Πουλόπουλο. Ανάμεσα σε όσα άλλα είπε, η εκπρόσωπος της Κύπρου ανέφερε πως το μοναδικό τραγούδι από τον φετινό διαγωνισμό που έχει ακούσει, είναι αυτό της Ελλάδας και αυτό μάλιστα κλεφτά μέσα από Instagram stories.

Από τα γραφεία της Panik, η Ανδρομάχη χωρίς να αποκαλύψει λεπτομέρειες για όσα αυτή και η ομάδα της ετοιμάζουν για το Τορίνο, σημείωσε όλα σχεδόν είναι έτοιμα. Εντύπωση εντούτοις προκαλεί το γεγονός πως μία ημέρα πριν ξεκινήσουν οι πρόβες για τον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, η Ανδρομάχη δεν έχει ακούσει ακόμη ολόκληρη την ελληνική συμμετοχή.

Έχω ακούσει το ελληνικό τραγούδι στα κλεφτά σε stories. Αυτό το λίγο που άκουσα, το άκουσα ιδιαίτερο!

Πάντως πριν λίγες ημέρες η Ανδρομάχη κοινοποίησε μία ιστορία στο Instagram της ακούστικ εκδοχής του Die Together, με την Αμάντα να επανακοινοποιεί.

Η κυπριακή αποστολή αναχωρεί την Κυριακή 1 Μαίου για το Τορίνο, αφού η πρώτη της πρόβα πραγματοποιείται την Δευτέρα 2 Μαίου.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την κυπριακή συμμετοχή στην Eurovision 2022!

 

7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gogos
    gogos says:

    Μου προκαλούν θλίψη αυτά τα σνομπ και τα δήθεν…
    Δεν πειράζει, ό,τι δίνει ο καθένας αυτά και θα εισπράξει… αργά ή γρήγορα!

    Απάντηση
  2. Camelaki
    Camelaki says:

    Χαίρε κόμπλεξ αμέτρητο θα πω εγώ…..ότι τι δεν είχε 3 λεπτά χρόνο να το ακούσει έστω την ώρα που θα πήγαινε να ξεκουραστεί????άσε μας κουκλίτσα μου!!!!!!!

    Απάντηση
  3. Ben
    Ben says:

    Δηλαδή βγαίνει και λέει ουσιαστικά για την χώρα της ότι δεν μπηκε στη διαδικασία καν να ψάξει να ακουσει το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπηθεί, έστω από περιέργεια; Για την ίδια της τη χώρα ;

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *