Αυστραλία: Η Sache Jean-Baptiste θα σκηνοθετήσει τον Sheldon στην Eurovision 2022!

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ο Paul Clarke μέλος της αποστολής της Αυστραλίας στην Eurovision 2022, η γνωστή χορογράφος και σκηνοθέτης από την Σουηδίας, Sache Jean-Baptiste, θα αναλάβει την σκηνοθετική επιμέλεια του Sheldon για την σκηνή του Pala Olimpico.

H Sache Jean-Baptiste επιστρέφει ως καλλιτεχνική διευθύντρια στην Αυστραλία, αφού είχε αναλάβει και τις συμμετοχές της το 2017 και 2018. Ο Paul Clarke ανέφερε για αυτή την συνεργασία:

Έχουμε υπογράψει συνεργασία με την καλλιτεχνική διευθύντρια Sacha Jean-Baptiste, η οποία εργάζεται μαζί μας φέτος, είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη γι’ αυτό. Αυτή τη στιγμή κάνουν απλώς χορογραφικές συνεδρίες… κάνουν απλώς ομοιόμορφες κινήσεις των χεριών, είναι σε δημιουργικό πυρετό, αγαπούν απόλυτα ο ένας τον άλλον!

Η ομάδα της Sache Jean-Baptiste έχει σκηνοθετήσει περισσότερες από 20 συμμετοχές μέχρι στιγμής στον διαγωνισμό, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να κατακτήσει την πρώτη θέση. Μεταξύ των πιο πετυχημένων της συμμετοχών στο διαγωνισμό ήταν φυσικά το Fuego της Ελένης Φουρέιρα αλλά και το Beautiful Mess του Kristian Kostov, αμφότερα βρέθηκαν στην δεύτερη θέση. Εκτός από την Αυστραλία, η Sache Jena-Baptiste έχει αναλάβει επίσης τις συμμετοχές της Σουηδίας και της Ελβετίας.

Μετά λοιπόν την παρουσία του στα promo party των προηγούμενων ημερών, ο Sheldon ετοιμάζεται πυρετωδώς για την σκηνική του εμφάνιση.

Παρακάτω δείτε τον Sheldon να ερμηνεύει ζωντανά την συμμετοχή του στο Israel Calling:


Μπορείτε να ψηφίσετε για τον Μεγάλο Τελικό του poll μας εδώ!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή

2 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *