Γερμανία: Πληροφορίες για την σκηνική παρουσία του Malik Harris στο Τορίνο!

Μέσα από ένα Q&A με το GuteFrage.net, ο Γερμανός εκπρόσωπος για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision αποκάλυψε λεπτομέρειες για την σκηνική του παρουσία στη σκηνή του Τορίνο.

Σε μια απάντηση, ο Malik Harris είπε ότι θα είναι στη σκηνή με τα πλήκτρα, την κιθάρα και το ηλεκτρονικό drum pad του, όπως τον είχαμε δει και στην εμφάνιση του στον εθνικό τελικό της χώρας.

Το υπόλοιπο σκηνικό θα δημιουργηθεί από τον Marvin Dietmann, ο οποίος θα είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής της γερμανικής συμμετοχής. Ο Dietmann απέκτησε μεγάλη φήμη ως ο χορογράφος της νικηφόρας εμφάνισης της Conchita Wurst στην Κοπεγχάγη το 2014. Μόλις πέρυσι σκηνοθέτησε 7 συμμετοχές (Αυστρία, Τσεχία, Βουλγαρία, Κύπρος, Ισπανία, Κροατία και Εσθονία) ενώ είναι ήδη υπεύθυνος για τις φετινές συμμετοχές της Κύπρου και του Ισραήλ!

Ο Malik Harris πρόσθεσε:

«Δεν μπορώ να πω περισσότερα για τα υπόλοιπα, μόνο ότι θα είναι πολύ οικεία και προσωπικά γιατί θεωρώ ότι ταιριάζει περισσότερο στο τραγούδι. Για μένα, η ειλικρίνεια είναι το πιο σημαντικό, γιατί πιστεύω ότι αυτό είναι το θέμα της μουσικής και ήταν πάντα μεγάλης σημασίας για μένα».

Κατά τη διάρκεια αυτού του Q&A, ο Malik Harris ανέφερε επίσης ότι θα τραγουδήσει το “Rockstars” με το ραπ μέρος να περιλαμβάνεται και όχι τη ραδιοφωνική εκδοχή του τραγουδιού.

Η Γερμανία θα εκπροσωπηθεί από τον Malik Harris στο Τορίνο με το τραγούδι «Rockstars». Ο Malik Harris θα διαγωνιστεί  απευθείας στον Μεγάλο Τελικό στις 14 Μαΐου.

https://www.youtube.com/watch?v=XjnU-8GrU4Y

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Γερμανίας στην Eurovision 2022!

Πηγή: ESC Kompakt

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *