Γεωργία: Στοχεύουν στη δεύτερη θέση οι Circus Mircus!

Στο τελευταίο επεισόδιο του podcast του Euro Trip βρέθηκαν οι Circus Mircus, οι εκπρόσωποι της Γεωργίας στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Στην εκπομπή μίλησαν στον παρουσιαστή James Rowe για τη θέση που στοχεύει το “Lock me in” να βρεθεί στο βαθμολογικό πίνακα, αναφέροντας:

“Ο στόχος μας είναι η δεύτερη θέση, η χώρα μας δεν θα μπορούσε να φιλοξενήσει το διαγωνισμό της Eurovision, γιατί εμπλέκονται πολλά χρήματα. Ο κόσμος ξέρει ότι η Γεωργία δεν είναι και η πιο πλούσια χώρα.

Στη συνέχεια, ερωτώμενοι στο ποια χώρα πιστεύουν θα κερδίσει το φετινό διαγωνισμό απάντησαν με βεβαιότητα πως η Ουκρανία θα στεφθεί η φετινή νικήτρια.

Η Γεωργία θα εμφανιστεί στη θέση πέντε της σειράς εμφάνισης στο δεύτερο ημιτελικό και θα προσπαθήσει να διεκδικήσει μια θέση στον τελικό του Σαββάτου. Ακούστε ξανά το “Lock me in” των Circus Mircus παρακάτω:

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Πιστεύετε πως μπορούσε η Γεωργία να ανατρέψει τα φετινά στοιχήματα και να είναι η έκπληξη του φετινού διαγωνισμού; Το συγκρότημα φαίνεται πως το πιστεύει! Γράψτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια.

Πηγή: The Euro Trip Podcast

1 reply
  1. Kostas
    Kostas says:

    Καλα κανεις δεν είχε επίγνωση που πάει και πως παει; Καημένοι.. 2ες θέσεις ονειρεύεστε και εσείς. Κανεις για την πρωτια;

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *