Ελλάδα: Ακούστε την πρώτη live ερμηνεία του “Die Together” από την Amanda | Video

Παρότι όπως είχατε διαβάσει μέσα από το Eurovisionfun η πρώτη ζωντανή ερμηνεία του Die Together αναμένονταν για την επόμενη Παρασκευή 15 Απριλίου, στην εκπομπή του Κωστή Μαραβέγια – Δυνατά, πριν από λίγο στο Studio 4 της ΕΡΤ παρακολουθήσαμε ένα πολύ συγκινητικό βίντεο με την Αμάντα να τραγουδά ζωντανά την συμμετοχή μας με την συνοδεία χορωδίας συμφοιτητών της από την Ιατρική Σχολή.

Σας υπενθυμίζουμε πως η Αμάντα πέρα από την μουσική, είναι φοιτήτρια Ιατρικής. Μάλιστα έκανε πρακτική και σε νοσοκομείο με ασθενείς covid το προηγούμενο διάστημα. Παράλληλα λοιπόν με την ενασχόληση της με τα καλλιτεχνικά, η Αμάντα δεν αμελεί τις σπουδές της, θέλοντας όπως τονίζει να είναι μία γιατρός που τραγουδά!

Η Αμάντα αυτές τις ημέρες ολοκληρώνει τα γυρίσματα για την ειδική εκπομπή, που πιθανότατα θα ξεκινήσει να μεταδίδεται από την επόμενη εβδομάδα. Την Παρασκευή 15 Απριλίου θα την απολαύσουμε και στο Δυνατά του Κωστή Μαραβέγια, ενώ στο τέλος του μήνα θα επιστρέψει στην Αθήνα για τις τελικές πρόβες πριν αναχωρήσει η ελληνική αποστολή για το Τορίνο.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

12 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Με ένα μικρόφωνο και μια χορωδία συμφοιτητών και βγήκε αυτό το αποτέλεσμα. Η Αμάντα έχει εξαιρετική φωνή και χροιά και βγάζει τόσα συναισθήματα. Ίσως το “die together” να είναι από αυτά τα τραγούδια που θα πείσουν περισσότερο στο live παρά στο audio. Μπράβο βρε Αμάντα!!
    Εύχομαι όλο αυτό, να μην καταστραφεί από τη σκηνοθεσία. Καλή επιτυχία!

    Απάντηση
  2. Music-Man
    Music-Man says:

    Πάρα πολύ καλή φωνητικα αλλα… και εκφραστικά! Το ατου της ειναι η έκφραση της όταν τραγούδα! Θεωρέ οτι πρεπε να εχει πολλα κοντινα! Γράφει το προσωπο της! Για την φωνή δεν εχω τιποτε να πω! Θα καθηλώσει το στάδιο! Μπραβο της!

    Απάντηση
  3. James
    James says:

    Είναι εξαιρετική.
    Εύχομαι πάνω στην σκηνή να γίνει σωστή δουλειά γιατί τα 2/3 τα έχουμε (φωνή και τραγούδι) οπότε με μια καλή σκηνική παρουσία θα πάμε πολύ καλά θεωρώ!

    Απάντηση
  4. Vangelis vt
    Vangelis vt says:

    Φωνή το γνωρίζουμε ότι έχει, υπάρχουν πολλά βίντεο που τραγουδάει στο YouTube. Ελπίζω να μην δούμε αυτή την κηδεία που βλέπω σε αυτό το βίντεο και στη σκηνή του διαγωνισμού.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *