Ελλάδα: Ακούστε το δεύτερο υποψήφιο τραγούδι του Jimmy Sion για την Eurovision 2022!

Τον Jimmy Sion, τον γνωρίσαμε από την συμμετοχή του στο House of Fame του ΣΚΑΙ, όπου έφτασε μέχρι τον Τελικό.

Ο ίδιος, μπορεί να μην κατάφερε να βρεθεί ανάμεσα στους πέντε τελικούς υποψήφιους της ΕΡΤ, που διεκδικούν ακόμα την ελληνική εκπροσώπηση, κατέθεσε όμως δύο τραγούδια στην ΕΡΤ, αρκετά διαφορετικά μεταξύ τους. Το ένα ήταν αρκετά upbeat ηλεκτρονικό κομμάτι, ενώ το άλλο ήταν μία ερμηνευτική μπαλάντα.

Στα τέλη του προηγούμενου έτους, κυκλοφόρησε το ένα από τα δύο κομμάτια που κατέθεσε, στην αρμόδια επιτροπή της ΕΡΤ. Πρόκειται για μια ερμηνευτική μπαλάντα με τίτλο “Boom your Bombs”, που δημιούργησε ο ίδιος.

Πριν από λίγο, ο νεαρός τραγουδιστής, κυκλοφόρησε και το δεύτερο τραγούδι που κατέθεσε για την Eurovision 2022, με τίτλο Super Mega Bow.

Πρόκειται για ένα upbeat ηλεκτρονικό κομμάτι, με το οποίο όπως μας δήλωσε ο ίδιος ο τραγουδιστής, είχε ήδη έτοιμη σκηνική παρουσία και για το ενδεχόμενο ενός εθνικού τελικού αλλά και για την Eurovision. Μάλιστα, μας αποκάλυψε ότι θα κρατήσει αυτή την ιδέα για του χρόνου, κάνοντας έτσι υπαινιγμό, για προσπάθεια του και για την Eurovision 2023.

Συγκεκριμένα ο Jimmy Sion δήλωσε στο Eurovisionfun:

Είναι το τραγούδι που προετοιμάζαμε σκηνικά σε περίπτωση που γινόταν εθνικός τελικός. Αν πήγαινα στην Eurovision φέτος λοιπόν, θα πήγαινα με αυτό το τραγούδι. Είναι χορευτικό, πολύ δυνατό. Το βίντεο κλιπ είναι μεγάλη παραγωγή και πιστεύω ότι αν πήγαινε στην Eurovision θα παίρναμε πολύ καλή θέση. Ακόμα και πρωτιά! Δεν χρησιμοποίησα τίποτα από την ιδέα που είχα σκηνικά, για την σκηνή της Eurovision στο βίντεο, γιατί όπως είχα πει και στις συνεντεύξεις, η ιδέα μου είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει, οπότε για να μην το “κάψω” κράτησα αυτή την ιδέα για του χρόνου.

Ακούστε το Super Mega Bow του Jimmy Sion, στο παρακάτω βίντεο:

Πως σας φαίνεται η συμμετοχή του Jimmy Sion; Θα είχε τύχη στην σκηνή της Eurovision; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun, για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

Πηγή Φωτογραφιών Jimmy Sion

24 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Anna Sabanis
    Anna Sabanis says:

    Στα στοιχηματα ειναι Ισπανια και Αλβανια πρωτοι με τα dance τραγουδια τους. Αυτο ειναι καλυτερα ακομα και απο αυτα. Πρωτα θα παιρναμε wake up! EINAI TEΛΕΙΟ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

    Απάντηση
  2. Tina
    Tina says:

    Θα μου άρεσε να δινόταν στη δημοσιότητα το τραγούδι του Ηλία Κόζα που ήταν ανάμεσα στους τελικούς 5 υποψηφίους που θα μας εκπροσωπούσαν ελπίζω να το ακούσουμε κάποια στιγμή.

    Απάντηση
    • George Gd
      George Gd says:

      Αυτογνωσία σε τι; Στο τέλειο; Το τραγούδι ειναι παρά πολύ καλό και ο καλιτεχνης άψογος. Είναι για νίκη και με μεγάλη διαφορα. Ο καλύτερος απλά.

      Απάντηση
  3. T.R
    T.R says:

    Ego to diaskedasa akougontas to. Entaxi gia eurovision tha itan ripsokindino na pigene (opos risko itan kai o Rakintzis to 2002 ohi mono gia kako vathmologiko apotelesma alla episis kraximo kai grinies opos kai egine to 2002). Tha to haraktiriza san tin pio pop, moderna ekdosi tou S.A.G.A.P.O

    Απάντηση
  4. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    S.a.g.p.o και give that wolf a banana στο πολύ πολύ πολύ χειρότερο…
    Ανυπομονώ να ακούσω τις προτάσεις του Κόζα της μαρσω και της Evangelia αλλά και της Joanne.
    Πάντως από τη συμμετοχή της Joanna και του gjn συνεχίζω να πιστεύω ότι το die together ήταν η καλύτερη επιλογή.

    Απάντηση
  5. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    House of Fame; Δεν το είχα ακούσει καν…
    Πόσα talent shows μπορούμε να “καταναλώσουμε” ως τηλεοπτικό κοινό τέλος πάντων;

    Απάντηση
  6. Camelaki
    Camelaki says:

    Ασχολίαστο!!!!!!

    Αμάντα και ξερό ψωμί!!!!!
    Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους σας παιδιά της σελίδας και συνσχολιαστές….

    Απάντηση
  7. OTI KALYTERO
    OTI KALYTERO says:

    Θα μπορουσε να ειναι ο νικητης της Eurovision 2022 κριμα ερτ. κριμα Ελλαδα χασαμε μια πολυ καλη θεση. Ειναι τελειο το τραγουδι

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *