Ελλάδα: Ακούστε το υποψήφιο τραγούδι της Lou Is για την Eurovision 2022!

Η Lou is, κατά κόσμον Λουΐζα Σοφιανοπούλου, ήταν μία εκ των πέντε τελικών υποψήφιων της ΕΡΤ, η οποία δεν πήρε εν τέλει το χρίσμα για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Σήμερα, η τραγουδίστρια, κυκλοφόρησε το τραγούδι που κατέθεσε για την Eurovision 2022, με τίτλο Do I Do.

Πρόκειται για ένα uptemto κομμάτιμε τους στίχους και τη μουσική να ανήκουν στην ίδια. Η παραγωγή είναι ποπ-ντίσκο με στοιχεία όμως πιο ακουστικά και το ίδιο το τραγούδι αφηγείται μια ιστορία. Είναι ένα τραγούδι, το οποίο το έγραψε μέσα στο πρώτο λοκντάουν και έχει αισιόδοξο μήνυμα.

Ακούστε το Do I Do της Lou Is στο παρακάτω βίντεο:

Ποια είναι η Lou Is

Lou is δεν είναι πρωτοεμφανιζόμενη. Η Λουΐζα Σοφιανοπούλου (όπως είναι το κανονικό της όνομα) για περισσότερα από 15 χρόνια κυκλοφορεί στα στούντιο ηχογραφήσεων και στις συναυλίες δουλεύοντας με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας όπως ο Γιάννης Κότσιρας, ο Μανώλης Φάμελλος, η Ελένη Βιτάλη, η Δήμητρα Γαλάνη, ο Φοίβος Δεληβοριάς, η Μαρία Φραντούρη ή ο αλησμόνητος Λαυρέντης Μαχαιρίτσας. Συμμετείχε επίσης στα project του Δημήτρη Μπασλάμ(“O Γαργαληστής», «Ο Αγησίλαγος»  & «Η θυμωμένη Μπετονιέρα»)  καθώς και στα αφιερώματα “Heroes – A Tribute to David Bowie” (υπό την αιγίδα του ΟΗΕ) και “A Tribute to Leonard Cohen”.

Το 2021 γεμάτη πείσμα και δυναμισμό, η Lou Is αποφάσισε πως έφτασε η στιγμή να βγει γεμάτη αυτοπεποίθηση και να κάνει το θόρυβο που της αξίζει, όχι μόνο ερμηνευτικά αλλά και δημιουργικά. Το “Ιn The Rain” είναι το πρώτο από μια σειρά από ολοκαίνουργια τραγούδια στη νέα της δισκογραφική την The Hubsters: τραγούδια πλημμυρισμένα από μελωδίες, ωραία φωνητικά, δυνατά ρεφρέν, καθαρές ενορχηστρώσεις.

Πως σας φαίνεται η συμμετοχή της Lou Is; Θα είχε τύχη στην σκηνή της Eurovision; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun, για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

Πηγή: Ogae Greece

8 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Το πιο αδύναμο από τα 4 της τελικής 5αδας… Ενδεχομένως να μιλήσουμε για 3ο αποκλεισμό.
    Θέλω να ακούσω και του Κόζα…
    Πάντως στη θέση του do I do θα μπορούσε να ήταν η συμμετοχή της Μαρσω ή μια από τις συμμετοχές της Evangelia…

    Απάντηση
  2. Chris
    Chris says:

    Σίγουρα είναι από τα τραγούδια που σου μένουν αμέσως. Έχει κάτι από 90’s, οι παλαιότερες γενιές ενδεχομένως να το βρίσκουν μελαγχολικό. Πάρα πολύ όμορφο και πιασάρικο, δεν ξέρω βέβαια την τύχη που θα είχε στην Eurovision. Σίγουρα πάντως η Αμάντα ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσαμε να κάνουμε. Και μόνο που η Ελλάδα έχει κάνει (και θα κάνει τις επόμενες μέρες) τόσο μεγάλη αίσθηση στον διαγωνισμό, είναι ένα συν από μόνο του – για να μην αναφέρω και τα σχόλια περί νίκης από μεγάλους φαν του διαγωνισμού. Το Die Together είναι ένα αριστούργημα και μπράβο στην ΕΡΤ που έδωσε αυτήν την ευκαιρία στην Αμάντα.

    Απάντηση
  3. Ben
    Ben says:

    Δεν είναι κακό per se, αλλα δεν θα ηταν σοφη επιλογη απο τη στιγμη που υπηρχαν τα τραγουδια της Αμαντας και του GJN στη λιστα που οπως φαινεται ηταν τα δυο καλυτερα με μεγαλη διαφορα απο το τριτο. Και εννοειται αν εστελνε το Do I do καμια Σουηδια θα ηταν φαβορι μεχρι και για νικη.

    Απάντηση
  4. Music-Man
    Music-Man says:

    Μωρ κακο δεν το λες, στο ρεφρεν εχει μια ενταση και σου μενει, αλλα δεν θα ειχε σπουδαία πορεια. Τα αγγλικα της ειναι παρα πολυ καλα οπως και η φωνη της παντως. Και σε μενα ερχεται 4ο στις προτιμησεις μου μεχρι τωρα! Περιμενω του Κοζα και εγω! Για την ωρα η σοφοτερη επιλογή ειναι της Αmanda

    Απάντηση
  5. Camelaki
    Camelaki says:

    Παλιακο κ αδιάφορο….
    Συγγνώμη που θα το πω αλλά καλλιτέχνες που ενώ υποτίθεται παρακολουθούν τον θεσμό αντί να αρνηθούν τέτοιου είδους τραγούδια ζητώντας κάτι διαφορετικό κ αξιόλογο δέχονται να πουν τέτοιου είδους κομμάτια μόνο για να ακουστούν ως “υποψήφιοι” δε κάνουν για τον διαγωνισμό αλλά δεν θα τους ήθελα κιόλας για μελλοντική εκπροσώπηση!!!!!!!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *