Ελλάδα: Δείτε την εμφάνιση της Amanda στο “Δυνατά” της ΕΡΤ!

Στην εκπομπή της ΕΡΤ1, Δυνατά, εμφανίστηκε πριν από λίγο η Αμάντα Γεωργιάδη ερμηνεύοντας ζωντανά το Die Together. Αυτή ήταν ουσιαστικά η πρώτη φορά που είδαμε την Αμάντα να τραγουδά την ελληνική συμμετοχή, έτσι όπως θα διαγωνισθεί στο Τορίνο. Η προηγούμενη ερμηνεία της, ήταν μία ακούστικ εκδοχή.

Η εκπομπή Δυνατά του Κωστή Μαραβέγια είναι αφιερωμένη σήμερα στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Πολλοί και σημαντικοί καλλιτέχνες, ανάμεσα τους η Μπέσσυ Αργυράκη, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου αλλά ο Νικόλας Ραπτάκης, μας θύμισαν τις συμμετοχές τους από τον διαγωνισμό, αλλά και άλλα αγαπημένα τραγούδια από την ιστορία του θεσμού.

Ξεχώρισε φυσικά η ερμηνεία της Αμάντα Γεωργιάδη, στο Die Together. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ακολουθήστε το κανάλι του Eurovisionfun στο YouTube, για περισσότερα βίντεο σαν αυτό!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!


Μπορείτε να ψηφίσετε για τον Μεγάλο Τελικό του poll μας εδώ!

17 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gogos
    gogos says:

    Μόλις το είδα.
    Η Αμαντα όπως την περίμενα. Εκπληκτική!!! Είμαι σίγουρος ότι θα σκίσει ΚΑΙ στο Τορίνο!
    Καλή επιτυχία!!!

    Υ.Γ
    Η τηλεοπτική-σκηνοθετική “ματια” όταν τραγουδούσε η Αμάντα (θα είμαι ευγενής) ήταν για γέλια. Δεν φτάνει που έβαλαν εμβόλιμα πλάνα από το βιντεοκλιπ, ήταν και ασύγχρονα.

    Απάντηση
    • All about Eve
      All about Eve says:

      Κλασσικη ειρτ….και μη χειροτερα. Τελεια φωνητικα, αλλα εκφραστικα δεν ξερω αν εκρυψε κατι…αλλα πολυ “αγγουρακι”.

      Απάντηση
    • Camelaki
      Camelaki says:

      Εδώ την ξεπέταξε ο Μαραβέγιας στο τάκα τάκα λες και απλά έβγαλε την υποχρέωση τον σκηνοθέτη λες εσύ???ας έβαζαν κάποιον που του αρέσει ο θεσμός να της κάνει ερωτήσεις να μάθουμε και τίποτα γιατί ο Μαραβέγιας δεν με έπεισε ούτε ότι του άρεσε το τραγούδι ούτε ότι του αρέσει ο διαγωνισμός….

      Απάντηση
  2. Camelaki
    Camelaki says:

    Δεν έχω τις γνώσεις για να καταλάβω αν ήταν όντως live αλλά αν ήταν ΜΠΡΑΒΟ στο κορίτσι!!!!!!σαν να άκουγες το βιντεοκλίπ στο στούντιο!!!!!

    Και στο να μ αγαπάς άγγιξε την τελειότητα και λέω άγγιξε γιατί δεν βοηθούσε η προφορά που εχει, κατά τα άλλα ΑΨΟΓΗ!!!!!!

    Απάντηση
  3. Ben
    Ben says:

    Άψογη, μπράβο! Αλήθεια, γιατί δεν έχουμε κανένα στοιχείο για τη φετινή μας εμφάνιση? Όχι κάτι που δεν λέγεται και που θα αποκαλυπτε το κονσεπτ αλλά γενικα πραγματα όπως πέρσι πχ που ξέραμε τους χορευτές ποσοι και ποιοι ηταν που θα συνόδευαν τη Στεφάνια, ακόμα και όταν ήταν να πάνε για το live on tape..Φετος γιατι τετοια σιγη ιχθυος? Γινεται συνειδητα για καποιον λογο αυτο να φανταστω?

    Απάντηση
  4. Ben
    Ben says:

    Στα στοιχήματα πάντως μας πέρασε η Ισπανία πριν και φαίνεται ότι χάνουμε δυναμική σιγά σιγά…όχι ότι τα στοιχήματα σημαίνουν και πολλά πριν τις πρόβες απλά το παρατήρησα.

    Απάντηση
  5. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Σκηνοθεσία για κλάματα ειδικά το γεγονός που έπαιζαν στο άκυρο πλάνα απο το video clip. Φωνητικά εξαιρετική, εκφραστικά σίγουρα μπορεί πολλά περισσότερα και πιστεύω θα το δείξει επί σκηνής. Το staging συνεχίζει να με προβληματίζει… Ελπίζω να μη δούμε κουτιά μπαλαρίνες και λοιπές αχρειαστες βλακειουλες.

    Απάντηση
  6. Βασίλης
    Βασίλης says:

    Όντως τα πλάνα από το βίντεο κλιπ εντελώς άκυρα στην εμφάνιση. Επίσης για κάποιο λόγο η Αμάντα ενώ είναι εξαιρετική live στο τελευταίο ρεφρέν κρατάει χαμηλά. Μάλλον το αφήνει για το Μάιο για να κερδίσει εκεί τις εντυπώσεις!!

    Απάντηση
  7. Στέφανος
    Στέφανος says:

    Ανέκφραστη
    Αψυχη
    Διεκπεραιωτική

    Γνώμη μου, φοβισμένη, χωρίς να είναι έτοιμη για μια τέτοια σκηνή και να μπορεί να διαχειριστεί τόσο κόσμο.

    Μη περιμένετε πολλά. Τελικό θα περάσει, αλλά ως εκεί.

    Κρίμα γιατί το τραγούδι σήκωνε μέχρι και νίκη, αλλά η δυναμική της Αμάντα με το ζόρι να το φτάσει 15αδα.

    Μοιάζει και λίγο τιμωρία για την ΕΡΤ, εφόσον δεν κάνει εθνικό τελικό, να δούμε τους καλλιτέχνες live, σε πετάει τα λεφτά της έτσι χωρίς λόγο.

    Της εύχομαι καλή τύχη.

    Απάντηση
    • Camelaki
      Camelaki says:

      Τι ακριβως έπρεπε να κάνει κατα την γνώμη σου Στέφανε δηλαδή σε μια εκπομπή που έγινε μόνο κ μόνο για να βγάλει ο Μαραβέγιας μια υποχρεωση του συμβολαίου του??
      Να χτυπιέται όπως θα έκανε στο Τορίνο για να αισθανθείς εσύ καλά????
      Όσο για τον εθνικό τελικό που μας πρηζετε κάποιοι με ποιους καλλιτέχνες να γίνει εθνικός τελικός????για να πας για νίκη πρέπει ο καλλιτέχνης να είναι φτασμένος αλλά δεν θα δεχτεί ποτέ κανείς από τα μεγάλα ονόματα να πάει στον διαγωνισμο!!!!
      Το τραγούδι μας αν το είχε καμμία Σουηδία η Νορβηγία θα είχε την παρει την 1η θέση αερα…η χώρα μας δεν έχει την δύναμη των σκανδιναβικών χώρων σε όλα τα επίπεδα αλλά εσείς θέλετε εθνικό τελικό με τριτοτεταρτοονοματα….σας αξίζουν λοιπόν οι θέσεις από το 11 και κάτω με τα μυαλά που κουβαλάτε!!!!!!

      Απάντηση
  8. Kkostas
    Kkostas says:

    Φωνητικά πραγματικά πολύ καλή με λίγες αστάθειες (Εκφραστικοί λόγοι και ίσως για να πείσει πως είναι live ) Αλλά .. πέρα ότι ηταν πολυ στατική που είναι λογικό γιατί δεν θέλουν να δείξουν τίποτα από σκηνική παρουσία κλπ, ηταν πολυ ανέκφραστη και κάπως διεκπεραιωτική, όπως ειπώθηκε και παραπάνω. Πραγματικά δεν κατάλαβα τον λόγω να μην βαλει λίγο την ψυχούλα της αφού μπορεί να το κάνει πολυ καλα και να αφήσει να βγει η πρώτη live κανονική ερμηνεία της συμμετοχής μας κάπως ανιαρή. Εδώ https://youtu.be/3ndF5icg8uk
    Που ήταν και πολύ παλιά και χωρίς πολύ εμπειρία είχε περισσότερη έκφραση όπως και εδώ https://youtu.be/r_FNENpfBWE
    ! Το τραγούδι μας φέτος είναι από αυτά που με την εκφραστικότητα του ερμηνευτή και την σωστή «τρυφερή» προσέγγιση που απαιτείται από τον καλλιτέχνη μπορεί να αναδειχθεί και να είναι απίστευτα δυναμικότερο από την στούντιο εκδοχή!! Ελπίζω να φυλάει απλά άσσους στο μανίκι της για το Τορίνο και να κρατιέται, γιατί πραγματικά είναι κρίμα να μην αποδοθεί σωστά λόγω εκφραστικότητας. Παιδιά του σάιτ πιστεύω όμως ότι ο φωκας δεν μπορεί να το άφηνε έτσι;!

    Απάντηση
  9. All about Eve
    All about Eve says:

    Σε θεματα promotion εξακολουθουμε να ειμαστε πισω συνεχιζοντας τις αυτοκαταστροφικες τασεις των τελευταιων χρονων.

    Μπορει να τραγουδησει live ο/η εκαστοτε εκπροσωπος ;;;

    Ουτε εθνικος τελικος, ουτε συμμετοχη στα preparties….και το ερωτημα να αιωρειται.

    Η δυναμικη χανεται και πιθανοτατα και η δεκαδα, ενω θα μπορουσε να διεκδικησει μεγαλα πραγματα το τραγουδι.

    Μυαλο…δεν βαζουμε.

    Απάντηση
    • Ben
      Ben says:

      Έχεις δίκιο μόνο στο ότι είμαστε πίσω σε θέματα promotion και στο οτι χανεται η δυναμικη, αν εννοεις οτι πεσαμε 1-2 θεσεις στα στοιχηματα για την 1η θεση. Αλλα και η Ιταλια περσι τετοιο καιρο ηταν 6η στα στοιχηματα οποτε ας μην προτρεχουμε για χαμενες δεκαδες κτλ. Κατα τ’ αλλα εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι επικρατει ενας συγκρατημενος ενθουσιασμος στους ξενους για τη φετινη μας συμμετοχη, το τραγουδι αρεσει, η Αμαντα μπορει να αποδωσει αποδεδειγμενα εκπληκτικα live, επομενως το μονο ερωτηματικο που δεν εχουμε ιδεα για να σχηματισουμε το παζλ για φετος ειναι η σκηνικη μας εμφανιση, απο κει θα εξαρτηθει αν θα απογειωθει σε επιπεδα τοπ5-τοπ3 το τραγουδι μας ή αν θα αρχισει η κατηφορα με τις προβες.

      Απάντηση
      • Ben
        Ben says:

        Για να μη θυμηθώ και τα περσινά οριστικά αποτελέσματα των polls απο ogae που ειχαν τη Μαλτα νικητρια και την Ιταλια καπου 8η, ενω το ακομα πιο τραγικο του infe προεβλεπε το Σαν Μαρινο 2ο, την Κυπρο 5η και την Ιταλια…16η.

        Απάντηση
      • All about Eve
        All about Eve says:

        Συμφωνω σε ολα αυτα που αναφερεις και ειναι σωστα, αλλα το μομεντουμ ειναι για οριακα δεκαδα, ενω θα μπορουσε να ειναι για πενταδα εφοσον πριν καν εκδοθει ηταν ηδη ψηλα. Μην παει για 15αδα και παλευουμε μετα για δεκαδα. Αυτο μεταφερω. Προ προβων πιθανοτατα βα μας εχουν περασει Νορβηγια και Ολλανδια.

        Το τραγουδι ειναι οριακα νις, οποτε θα εχει μεν το κοινο του αλλα θα ειναι περιορισμενο. Γι’ αυτο θα επρεπε να εχει καλυτερο χειρισμο εξωστρεφειας για να ανοιξει το pull δυναμει ψηφοφορων. Θεωρω οτι στις επιτροπες θα ειμαστε στην δεκαδα και εκει δεν απαιτειται περαιτερω εργασια…τουλαχιστον στα φανερα.

        Απάντηση
  10. Tina
    Tina says:

    Ελπίζω να ανέβουμε στα στοιχήματα γιατί μετά από δύο live εμφανισεις της εκπροσώπου μας είμαστε 9η στα στοιχήματα ελπίζω αυτό να αλλάξει θεαματικά μετά την πρώτη πρόβα.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *