Ελλάδα: Δείτε την συνάντηση της Αμάντας με την Τάμτα και την Ευριδίκη | (Video)

Μέσα από την πρωινή εκπομπή του SKAI, Love It, μεταδόθηκαν αποκλειστικά πλάνα από την ειδική εκπομπή της ΕΡΤΑμάντα, στο δρόμο για την Eurovision.

Στο βίντεο που παρακολουθήσαμε στο Love It, είδαμε την συνάντηση της Αμάντας με την Τάμτα και την Ευριδίκη. Ενώ λίγες ημέρες πριν είχαμε δει αντίστοιχα πλάνα από την συνάντηση της Αμάντας με τον Σάκη Ρουβά και την Καλομοίρα!

Η Αμάντα ζητά συμβουλές από την Τάμτα και τη  Ευριδίκη. Τους ρωτά για τις συμμετοχές τους. Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε η Τάμτα με την μέση της, αλλά και το μήνυμα του είμαι Άνθρωπος και Εγώ, της δεύτερης συμμετοχής της Ευριδίκης στον διαγωνισμό.

Δείτε το βίντεο:

Σας υπενθυμίζουμε πως το πρώτο επεισόδιο της εκπομπής της Αμάντας με τους πρώην eurostars θα μεταδοθεί το Σάββατο 30 Απριλίου στις 19.10 και θα περιλαμβάνει την συνάντηση της εκπροσώπου μας στην Eurovision 2022 με τους Σάκη Ρουβά και Καλομοίρα. Στο δεύτερο επεισόδιο την Κυριακή 1 Μαίου την ίδια ώρα, θα παρακολουθήσουμε την συνάντηση της Αμάντας με τις Τάμτα και Ευρυδίκη.

Το σαββατοκύριακο 7-8/5, θα δούμε όλα όσα συζήτησε η Αμάντα με τις Stefania, Έλενα Παπαρίζου, Ελπίδα και Demy!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΕΡΤ1 Fanpage (@ert1social)

Δείτε την ζωντανή εμφάνιση της Αμάντας στο Δυνατά του Κωστή Μαραβέγια στο βίντεο παρακάτω:

Ακολουθήστε το Eurovisionfun στο YouTube για περισσότερα βίντεο και αποκλειστικό υλικό.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Ελένη
    Ελένη says:

    Περίεργο που ο Σκαι βγάζει αποκλειστικά πλάνα από εκπομπή της ΕΡΤ και ποσο μάλλον που αφορά τη Eurovision. Πρέπει να έχει παίξει κάποια συμφωνία μεταξύ ΕΡΤ-Σκαι-Panik(συνήθως Σκαι/panik έχουν καλές σχέσεις) για να τους παραχωρήσουν τους τραγουδιστές ή φυσικά μπορεί να μην ισχύει κάτι τέτοιο.

    Απάντηση
    • Camelaki
      Camelaki says:

      Ευτυχώς να λες που έχει το θέμα eurovision κάποια εκπομπή και αυτή ίσως Π.Γιαννοπουλου που κατέχει το θέμα,γιατί 2 χρονιές τώρα η ΕΡΤ κάνει αξιόλογες προσπάθειες αλλά από τα άλλα μέσα δεν ασχολείται κανένας!!!!!πέρσι όσο ασχολήθηκαν τα ΜΜΕ ήταν πιο πολύ για την Κύπρο και την Τσαγκρινού η οποία είναι πιο γνωστή από την Στεφανία στην Ελλάδα….ακόμη και μετά την 10η θέση δεν είδα ενδιαφέρον από τα μέσα να αναδείξουν το θέμα μετά από τόσες αποτυχίες…..το ίδιο ισχύει και φέτος…αν δεν παρακολουθούσα τα του διαγωνισμού από εδώ και από το Τουίτερ θα έψαχνα να βρω πότε γίνεται ο διαγωνισμός και ποιος μας εκπροσωπεί!!!!!
      Ακόμη και οι εκπομπές της ΕΡΤ με την Αμάντα απάτες θα πάνε γιατι στην Ελλάδα μετρούν μόνο τα ονόματα και όχι το ταλέντο….Κρίμα….

      Απάντηση
      • Κώστας
        Κώστας says:

        @Camelaki μήπως μπορείς να μου πεις σε ποιο λογαριασμό στο Τουίτερ υπάρχει φωτογραφία με το σκηνικό που βρήκες που έμοιαζε με διαμάντι ,νούφαρο ;

        Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *