Ελλάδα: Κυκλοφόρησε η ακουστική εκδοχή του “Die Together” σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες!

Μετά από μεγάλη απαίτηση πολλών φανς, η Αμάντα αποκάλυψε ότι θα κυκλοφορήσει την ακουστική εκδοχή του “Die Together”  σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες. Η ανακοίνωση αυτή έγινε αρχικά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμο στο Twitter και στη συνέχεια ακολούθησαν μερικά Insta Stories. Το τραγούδι είναι πλέον διαθέσιμο στο Spotify και στο Apple Music.

Εκτός από την κυκλοφορία του τραγουδιού η ίδια ανέφερε επίσης στο Twitter, πως το artwork που θα συνοδεύει το τραγούδι θα είναι δημιούργημα από τους φανς.

Απολαύστε την ακουστική εκδοχή της συμμετοχής μας στο Spotify:

Το τραγούδι μας είχε κυκλοφορήσει στις 10 Μαρτίου και από τότε έχει ξεπεράσει τα ένα εκατομμύριο streams στις εφαρμογές αναπαραγωγής μουσικής. Δείτε εδώ την αναλυτική κατάταξη των χωρών που έχουν ξεπεράσει τον ίδιο αριθμό streams.

Σας υπενθυμίζουμε πως η πρώτη μετάδοση του κομματιού στην ακουστική του εκδοχή, έγινε μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ στην εκπομπή Studio 4 στις 7 Απριλίου.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε την εμφάνιση της Αμάντας:

Στο συγκεκριμένο βίντεο παρακολουθήσαμε την Αμάντα να τραγουδά ζωντανά την συμμετοχή μας με την συνοδεία χορωδίας συμφοιτητών της από την Ιατρική Σχολή.

Παράλληλα με την μουσική η εκπρόσωπος μας έκανε πρακτική και σε νοσοκομείο με ασθενείς covid το προηγούμενο διάστημα. Παράλληλα λοιπόν με την ενασχόληση της με τα καλλιτεχνικά, η Αμάντα δεν αμελεί τις σπουδές της, θέλοντας όπως τονίζει να είναι μία γιατρός που τραγουδά!

Η Ελλάδα με την Αμάντα Γεωργιάδη και το τραγούδι «Die together» διαγωνίζεται στις 10 Μαΐου, στον Πρώτο Ημιτελικό και συγκεκριμένα στη 15η θέση.

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

 

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *