Ελλάδα: Οι διοργανωτές κάνουν δοκιμή στην σκηνή τα φώτα και τα led για την συμμετοχή μας! (video)

Ένα μικρό βίντεο κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου οι διοργανωτές κάνουν δοκιμές τα φώτα και τα led που θα χρησιμοποιηθούν στην ελληνική συμμετοχή.

Όπως φαίνεται η σκηνή έχει ολοκληρωθεί και οι διοργανωτές πλέον κάνουν τις πρώτες δοκιμές. Την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν οι stand in rehearsals, οι οποίες και θα σταλούν στους συμμετέχοντες, προκειμένου να έχουν μία πρώτη ιδεά πως θα δείχνει τηλεοπτικά, όλο αυτό που ετοίμασαν για την σκηνή της Eurovision.

Αν και δεν μπορείτε να καταλάβετε και πολλά, για την σημασία του ότι ουσιαστικά είναι το πρώτο βίντεο όπου ακούγεται το Die Together μέσα στην Pala Olimpico, δείτε το βίντεο παρακάτω:

Το βίντεο ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Nicola Orciuoli, κάμεραν της RAI, ο οποίος και θα είναι όπως φαίνεται από όσα έχει δημοσιεύσει, ένας εκ των κάμεραμαν του διαγωνισμού.

Σας υπενθυμίζουμε όπως ήδη έχουμε αναφέρει στο Eurovisionfun, πως η ελληνική αποστολή είναι πανέτοιμη για τον διαγωνισμό. Όλα όσα θα χρειαστούν για την σκηνική μας εμφάνιση βρίσκονται στο Τορίνο εδώ και ημέρες, ενώ και τα led τα οποία δημιουργήθηκαν από εταιρεία του εξωτερικού, έχουν παραδοθεί στους διοργανωτές.

Περισσότερα στοιχεία για την σκηνική μας εμφάνιση μπορείτε να δείτε στο σχετικό μας άρθρο.

Ακούστε όλα όσα ανέφερε η Στέλλα Γιαλετζή, στην εκπομπή Τα S.O.S στην TV για την σκηνική μας εμφάνιση:

Το reaction για την acoustic version του Die Together:

Ακολουθήστε το Eurovisionfun στο YouTube για περισσότερα βίντεο και αποκλειστικό υλικό.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την κυπριακή συμμετοχή στην Eurovision 2022!

 

12 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Δεν υπάρχει ο κίνδυνος να μη βγει στο 100 η ιδέα της σκηνικής παρουσίας; Όλα είναι τσεκαρισμενα ότι δουλεύουν όπως τα ζήτησε η ελληνική αποστολή;
    Μην έχουμε σαν πέρσι εξωγενείς παράγοντες (καπνοί) που επηρέασαν κάπως το δικό μας staging…

    Απάντηση
  2. Greco London
    Greco London says:

    Κάθε μέρα μπαίνω στα sites μπας και δούμε παραπάνω πληροφορίες για τη σκηνική μας παρουσία, μόνο απο εσάς μαθαίνουμε πράγματα έστω αυτα που σας επιτρέπουν να πείτε.. Απο το βίντεο δε μπορούμε να ξεκαθαρίσουμε κάτι.. Και απο τη φωτό πάλι δύσκολα ναι μου αρέσει αν και βλέπω αν δεν απατώμαι νερό στη σκηνή που απο όσο ξέρω δεν επιτρέπεται λόγω ασφαλείας και γενικότερα τα χρώματα και φόρεμα φέρνει λίγο σε Τερζη.. Μεγάλη αγωνία μέχρι τις πρώτες πρόβες που εκεί θα ξεκαθαρίσουμε και πολλά με τις στοιχηματικες.

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Η Stand ειναι με τραγουδιστη να ερμηνευει ωσαν να ηταν η κανονικη παρασταση. Στο βιντεο ακουγεται η φωνη της Αμαντα. Δοκιμες κανουν σε φωτα κ λεντ.

      Απάντηση
      • Kostas
        Kostas says:

        Αυτός που ανέβασε το βίντεο μου είπε πάντως ότι απο πέρσι η stand in rehearsal γίνονται με ερμηνευτή που απλά κάνει lip sync με το τραγούδι της κάθε χώρας… όποτε γιαυτο ακούγεται η φωνή της Αμάντας και όχι του ερμηνευτή στην stand in πρόβα μας.

        Απάντηση
        • Giannis Argyriou
          Giannis Argyriou says:

          Λες να μην ξέρω πότε θα γίνει η stand in rehearsal μας; Κ όχι δεν είχε γίνει με όλους αυτό. Γίνονται δοκιμές τώρα, από βδομάδα θα πραγματοποιηθούν οι stand in που θα σταλούν στους συμμετέχοντες.

          Απάντηση
  3. gogos
    gogos says:

    Εξαιρετική η φωτογραφία, μου αρέσει παρα πολύ αυτό που βλέπω!
    Ο Φωκάς και η ομάδα γενικά είναι εγγύηση!!!
    Ανυπομονούμε!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *