Ελλάδα: Ολοκληρώθηκε η stand-in πρόβα του Die Together!

Αργά το βράδυ παρέλαβε η ελληνική αποστολή το βίντεο με την stand-in πρόβα της συμμετοχής μας. Η καλλιτεχνική ομάδα αφού μελέτησε με τεράστια προσοχή το βίντεο, σημείωσε όσα θα πρέπει να προσέξει στο Τορίνο, μένοντας στην παρούσα φάση ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και σε προηγούμενα μας άρθρα, η Αμάντα καλείται στο πρώτο μέρος να πραγματοποιήσει κάτι, αρκετά δύσκολο. Φυσικά ο καλλιτέχνης που πραγματοποίησε την πρόβα, δεν ήταν σε θέση να φέρει εις πέρας στον απόλυτο βαθμό το παραπάνω, αφού δεν είχε προετοιμαστεί για αυτό. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τις περισσότερες stand-in πρόβες. Παρ’ όλα αυτά όμως η ελληνική αποστολή είχε την ευκαιρία να ελέγξει τόσο το πως φαίνονται τηλεοπτικά τα led, οι φωτισμοί, αλλά και όλα όσα ακόμη έχουν σχεδιάσει για την σκηνή της Pala Olimpico.

Σε επικοινωνία που είχε το eurovisionfun με την καλλιτεχνική μας ομάδα, μας μεταφέρθηκε πως είναι ευχαριστημένοι από την πρώτη γεύση που πήραν τόσο από την σκηνή που έχουν ετοιμάσει οι Ιταλοί διοργανωτές, όσο και από το σκηνοθετικό αποτέλεσμα της δικής μας συμμετοχής.

Σας υπενθυμίζουμε πως ο Φωκάς Ευαγγελινός έχει ετοιμάσει για τον φετινό διαγωνισμό κάτι τελείως διαφορετικό από τις προηγούμενες δουλειές του, κάτι για το οποίο είναι πραγματικά περήφανος. Ο Φωκάς Ευαγγελινός έχει χτίσει δευτερόλεπτο προς δευτερόλεπτο το τρίλεπτο του Die Together επί σκηνής. Η Αμάντα όπως πληροφορηθήκαμε συνεργάστηκε πολύ καλά και ανταποκρίθηκε απόλυτα στον ρόλο, που ο μετρ του είδους Φωκάς Ευαγγελινός δημιούργησε για αυτήν.

Τα led που θα δούμε στην εμφάνιση μας, ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες από εταιρεία του εξωτερικού και εντυπωσίασαν την καλλιτεχνική μας ομάδα, αφού “κουμπώνουν” στο 100% με το τραγούδι, αλλά και με την ιδέα της σκηνικής μας παρουσίασης.

Αυτό που έχει ετοιμάσει φέτος ο Φωκάς Ευαγγελινός για την σκηνή του διαγωνισμού, δεν φιλοδοξεί να εντυπωσιάσει τον τηλεθεατή σε κάποιο σημείο των τριών λεπτών της εμφάνισής, αλλά να κρατήσει το βλέμμα όλων καρφωμένο καθ’ όλα τη διάρκεια όπου η Αμάντα θα ερμηνεύει το Die Together. Να μείνει ο τηλεθεατής με ένα αίσθημα εντυπωσιασμού από το σύνολο και όχι από κάποιο εσταντανέ.

Αυτό που επίσης μπορούμε να σας αποκαλύψουμε είναι ότι αυτό που θα κληθεί να πραγματοποιήσει η Αμάντα, ειδικά στο πρώτο μέρος του τραγουδιού, είναι κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο. Ο Φωκάς Ευαγγελινός όμως, έχοντας αποδείξει πως μπορεί να βγάλει από τον κάθε καλλιτέχνη (έμπειρο ή άπειρο) τη δυνατή του πλευρά, έχτισε με την Αμάντα ένα ιδιαίτερο τρίλεπτο, που θα συγκινήσει, αλλά και θα εντυπωσιάσει τους τηλεθεατές. Κομβικό ρόλο στην παρουσίασή μας, θα παίζει η ίδια η Αμάντα, αλλά και τα led και τα πλάνα, χωρίς όμως να απουσιάζουν και τα ευρήματα.

Το ρούχο που επέλεξε ο Φωκάς Ευαγγελινός μαζί με την Σύλια Κριθαριώτη, είναι μία απόχρωση του λευκού, με ένα όμως ύφασμα που το κάνει ξεχωριστό και χρησιμοποιείται για πρώτη φορά στον διαγωνισμό. Είναι στο στυλ φυσικά της Αμάντα αλλά είναι και απόλυτα ταιριαστό για την Eurovision και την ιδέα της σκηνικής μας παρουσίασης.

Μπορείτε να δείτε όλα όσα ανέφερε η Στέλλα Γιαλετζή από το Eurovisionfun στην εκπομπή του Τάσου Ριζόπουλου, Τα S.O.S. στην TV, για την προετοιμασία της ελληνικής αποστολής και όλα όσα ετοιμάζει για την σκηνή του Pala Olimpico.

Ακολουθήστε το Eurovisionfun στο YouTube για περισσότερα βίντεο και αποκλειστικό υλικό.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την κυπριακή συμμετοχή στην Eurovision 2022!

16 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κολοσσός
    Κολοσσός says:

    Εγώ αναρωτιέμαι αν κατά τη γνώμη σας, αυτό που καλείται να κάνει η Αμάντα είναι ποιο δύσκολο από αυτό που έκανε η στεφανια? Γιατί αυτό που έκανε η στεφανια ήταν αρκετά δύσκολο κατά τη γνώμη μου…

    Απάντηση
  2. Camelaki
    Camelaki says:

    Το θέμα δεν είναι αν κάτι είναι εύκολο η δύσκολο….το θέμα είναι αν εντυπωσιάστηκαν οι διοργανωτές η όποιοι άλλοι εμπλέκονται από αυτό που θα παρουσιάσουμε στην σκηνή….γιατί πέρσι με την Στεφανία κάποιος (δεν θυμάμαι όνομα και ιδιότητα) είχε πει ότι θα δούμε από μια χώρα κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στον διαγωνισμό…φέτος είδα μόνο για τον Άγγλο εκπρόσωπο να μιλάνε για έκπληξη σχετικά με την σκηνική του παρουσία….εγώ νομίζω πως στις “λεπτομέρειες” πρέπει να σταθούμε εμείς,εσείς της σελίδας και γενικά όλοι….αν είναι εύκολο ενημερώστε μας λοιπόν αν και πως σχολιάστηκε η stand in πρόβα μας….

    Απάντηση
  3. Κώστας
    Κώστας says:

    Εσύ Γιάννη είδες ή θα δεις την stand-in πρόβα μας ; Γιατί πέρσυ αν θυμάμαι καλά όταν την είδες ήσουν σίγουρος ότι η Ελλάδα θα μπει δεκάδα και τελικά ήταν! Οπότε θα ήθελα να ακούσω την άποψη-προγνωση και την αντίδραση σου όταν είδες την πρόβα μας.

    Απάντηση
  4. Greco London
    Greco London says:

    Το πρόβλημα με το στήσιμο της σκηνικής μας παρουσίας και με τον Φωκα επισης δεν ειναι η ευρηματικότητα η’ το θέμα αλλα περισσότερο το πως αποτυπώνεται επι σκηνής. Δυστυχώς πέρσι αν και η ιδέα και το κονσεπτ ήταν πολύ καλή, η τεχνικές δυσκολίες δυστυχως χάλασαν όλη τη καλή δουλειά που έγινε. Το ίδιο και με τη Ντέμη..
    Απλα θα πρέπει να αποδώσει το συναίσθημα και η παρουσία της Αμαντα. Πχ με τον Duncan απλα είχε ενα πιάνο κάτι σύννεφα στα LED και μια λάμπα να κατεβαίνει τα υπόλοιπα εστίασαν σε αυτόν. Ούτε ακριβή σκηνική παρουσία απλα ατμοσφαιρική, καλαίσθητη με πλάνα στην εκφραστικότητα και φυσικά στο φοβερό τραγούδι και στην φωνή του. Το ίδιο είχε γίνει όταν κέρδισε και ο Πορτογάλος με την μπαλάντα. Έχουμε το τραγούδι φέτος, έχουμε την φωνάρα, την αμεσοτητα και αυθεντικότητα της Αμαντα απλα θελουμε κάτι λιτό, ατμοσφαιρικό με κοντινά πλάνα κλπ.. Η δυσκολία που περιγράφεται στο πρώτο μέρος ειναι το ακαπελα στοιχείο γιατί αυτό η Αμαντα μας απέδειξε πως το χει.. Τώρα αν την έχει να αιωρείται η’ κάτι δε ξέρω.. Η δυσκολία θα ειναι φωνητικά η’ κάτι που θα κάνει πάνω στη σκηνή; Άντε λίγες μέρες για τη 1η πρόβα πωπω αγωνία 😉

    Απάντηση
    • Ιωαννα
      Ιωαννα says:

      Ναι ισχύει μακάρι φέτος ο Φωκάς να δώσει τον καλύτερο του εαυτό γιατί είναι κρίμα να κάψουμε ένα τόσο δυνατο χαρτί όπως η Αμάντα .Το μόνο που εύχομαι είναι η Αμάντα να διατηρήσει αυτά τα 15 δευτερόλεπτα στο τέλος του τραγουδιού και να μην τα πει διαφορετικά όπως στην εμφάνιση της στο Δυνατά γιατί είναι νομίζω το μόνο σημείο όπως και η αρχή που θα μείνει στο αυτί του ακροατή .Όπως και να έχει, όλες οι απορίες μας θα λυθούν σε λίγες μέρες .

      Απάντηση
      • Greco London
        Greco London says:

        Συμφωνώ κι εγώ μαζί σου.. Ναι η ψιλή νότα στο τέλος πρέπει να βγει και θα βγει πιστευω.
        Η Αμαντα με τις μέχρι στιγμής εμφανίσεις της δείχνει παρά πολύ λιτή και πιστη στο στυλ της, ελαφρύ ως καθόλου make up, λιτό casual ντύσιμο για αυτό αφού η ίδια λέει πως ο Φωκας έφτιαξε κάτι πολύ όμορφο θα την εμπιστευθώ προσωπικά διότι φαίνεται πως έχει λόγο στην εικόνα της και πως βγαίνει προς τα έξω. Και ο Φωκας ειναι πολύ ταλαντούχος με τις επιτυχίες και τα λάθη του φυσικά.. Μια εβδομάδα έμεινε και θα πάρουμε μια γεύση.. Καλή μας επιτυχία

        Απάντηση
  5. Alex
    Alex says:

    Εγώ. Πάντως ακόμα περιμένω την τεράστια κούνια της Demy και το εφέ της Tερζη που κόλλησε στο τελωνείο.
    Κρατήστε μικρό καλάθι που λένε….

    Απάντηση
  6. Ben
    Ben says:

    Το πρόβλημα πέρσι δεν ηταν η ιδέα, ούτε η υλοποίηση της από τον Φωκακαι τη Στεφάνια αλλά από τους διοργανωτές που προφανώς δεν τήρησαν από πλευράς τους τις προδιαγραφες για ένα αψεγάδιαστο αποτελεσμα. Ήξεραν από πριν τις τεχνικές απαιτήσεις της εμφάνισης μας επομένως πολύ κακώς έβαλαν πριν από μας άλλο τραγούδι που είχε καπνους στο κλείσιμο του, γιατί εκεί οφείλεται η οποία ζημιά με τις σκιες.

    Όσο για φέτος, αναμένουμε με αγωνία ενημέρωση για το πως σχολιάστηκε η stand in προβα μας! Η Αμαντα θα ειναι μονη στη σκηνη απ οτι εχω καταλαβει, σωστα?

    Απάντηση
  7. Chris
    Chris says:

    Εγώ πάλι πιστεύω ότι έχουμε χάσει λίγο το νόημα. Αντί να απολαμβάνουμε το σόου συνολικά και να υποστηρίζουμε τις συμμετοχές (και δεν μιλάω μόνο για τις δικές μας), καθόμαστε και ψάχνουμε να βρούμε τεχνικά λάθη και ψεγάδια είτε σκηνικά είτε φωνητικά. Λες και όλες οι υπόλοιπες συμμετοχές βγάζουν το 100% του επιθυμητού αποτελέσματος. Αλλά εμείς, ακόμα και τον Sergey με το “You’re the Only One” να στέλναμε, πάλι θα βρίσκαμε κάτι να πούμε. Εγώ προσωπικά φέτος θα κάτσω να δω την Eurovision, χωρίς να ξεψοιρισω δευτερόλεπτο προς δευτερόλεπτο τις εμφανίσεις, απλά θα απολαύσω με παρέα τον Τελικό. Και πιστεύω πως εκεί βρίσκεται η ουσία. Άλλωστε, η Eurovision είναι γιορτή της ΜΟΥΣΙΚΗΣ! Αρκεί να εκπροσωπουμαστε με αξιοπρέπεια και από κει και πέρα ας βγούμε και 26οι.

    Απάντηση
  8. gogos
    gogos says:

    Πόσο τυχεροί είμαστε τελικά που έχουμε αυτή την ομάδα να επιμελείται την εμφάνιση στην eurovision.
    Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά και θα απολαύσουμε την συμμετοχή μας και γενικά τον διαγωνισμό!

    Καλή επιτυχία Αμάντα!
    Καλή επιτυχία Ελλάδα!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *