Ελλάδα: Το τρέιλερ για το πρώτο επεισόδιο του «Αμάντα, στον δρόμο για τη Eurovision»!

Στον δρόμο για τη Eurovision, η ΕΡΤ παρουσιάζει την εκπομπή «Αμάντα, στον δρόμο για τη Eurovision», η οποία κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 30/04 στις 19:10.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον 66o Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Τορίνο της Ιταλίας, από τις 10 εώς τις 14 Μαΐου, έχει αρχίσει και η ΕΡΤ1 μεταφέρει τον παλμό της μεγάλης μουσικής διοργάνωσης μέσα από τέσσερις εκπομπές με τίτλο «Αμάντα, στον δρόμο για τη Eurovision», που θα μεταδοθούν τα Σαββατοκύριακα 30 Απριλίου και 1η Μαΐου και 7 και 8 Μαΐου, στις 19:10.

Στο πλαίσιο των εκπομπών, η Αμάντα Γεωργιάδη, η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον φετινό Διαγωνισμό με το τραγούδι «Die together», συναντά καλλιτέχνες οι οποίοι έχουν συμμετάσχει κατά το παρελθόν στην Eurovision με την Ελλάδα και την Κύπρο και μοιράζονται μαζί μας τις εμπειρίες και τις αναμνήσεις τους.

Παράλληλα, δίνουν χρήσιμες συμβουλές στην Αμάντα (Amanda) για τη δική της προσπάθεια και την καλύτερη δυνατή εμφάνισή της στη σκηνή.

Στο πρώτο επεισόδιο, που θα προβληθεί το Σάββατο 30/04 στις 19:10, θα εμφανιστούν ο Σάκης Ρουβάς και η Καλομοίρα, ενώ στο δεύτερο επεισόδιο της Κυριακής 01/05, η Τάμτα και η Ευρυδίκη!!

Το σαββατοκύριακο 7-8/5, θα δούμε όλα όσα συζήτησε η Αμάντα με τις Stefania, Έλενα Παπαρίζου, Ελπίδα και Demy!

Δείτε το τρέιλερ του πρώτου επεισοδίου στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΕΡΤ1 Fanpage (@ert1social)

Το Eurovisionfun θα βρίσκεται και στο Τορίνο, όπου με συνεχείς ανταποκρίσεις, αλλά και πλούσιο υλικό από όλα τα social media του, θα σας ενημερώνει με κάθε λεπτομέρεια για όλα όσα συμβαίνουν εκεί, πάντα με επίκεντρο την ελληνική συμμετοχή.

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

1 reply
  1. James
    James says:

    Ένα μεγάλο μπράβο στην ΕΡΤ που από το 2020 και μετά φαίνεται πως επενδύει στην Eurovision.Αν συνεχίσουν με αυτήν την λογική,δεν αποκλείω σε μερικά χρόνια να δούμε την Ελλάδα να κερδίζει για δεύτερη φορά.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *