Ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την σκηνική εμφάνιση κάποιων συμμετοχών;

Μία σειρά από ενδιαφέρουσες πληροφορίες δίνει ένας χρήστης στο Wiwibloggs. Φυσικά, δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν όλα αναφέρει είναι αληθή. Επειδή όμως όσα υποστηρίζει για την ελληνική συμμετοχή και την σκηνοθεσία του Φωκά Ευαγγελινού έχουν βάση, αποφασίσαμε να δημοσιοποιήσουμε και εμείς αυτές τις πληροφορίες, λέγοντας σας πάντα να διαβάζετε με ιδιαίτερη προσοχή όσα ακολουθούν, καθώς δεν είναι πλήρως επιβεβαιωμένα.

Αρχικά ο εν λόγω χρήστης αναφέρεται στην συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου, λέγοντας πως παρότι θεωρεί πως φέτος η χώρα θα πάει πολύ καλύτερα από ότι μας έχει συνηθίσει δεν θα κερδίσει, αφού η σκηνική παρουσία του Space Man δεν είναι νικητήριου τραγουδιού. Δίνει και πρόβλεψη λέγοντας πως θα βρεθεί από την 7η έως την 12η θέση.

Όπως ήτα εύλογο το παραπάνω δημιούργησε απορίες στους χρήστες, οι οποίοι ρωτάνε τον Who am i? από που είναι τόσο σίγουρος για όσα αναφέρει. Ο Who am i? στην συνέχεια υποστηρίζει πως είχε την ευκαιρία να δει και να γνωρίζει κάποια πράγματα για την σκηνική εμφάνιση δέκα περίπου χωρών.

Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία για την Ελλάδα, είναι αυτό που αναφέρει ακολούθως:

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αποκαλύπτει, μία χώρα που θα πραγματοποιήσει την πρώτη της πρόβα την 1η Μαίου και είναι αυτή την στιγμή στην πρώτη δεκάδα των στοιχημάτων, θα πάει πολύ καλύτερα από ότι τώρα αναμένεται. Επιπλέον συμβουλεύει να έχουμε υπομονή, αφού στις πρόβες θα αλλάξουν πολλά.

Οι χώρες που έχουν πρόβες την 1η Μαίου και είναι στην πρώτη δεκάδα των στοιχημάτων είναι η Ελλάδα και η Νορβηγία. Γνωρίζοντας όμως πως η Νορβηγία θα πραγματοποιήσει στην σκηνή του διαγωνισμού περίπου, ότι οι Subwoolfer πραγματοποίησαν και στον τελικό του MGP 2022, ο νους μας πάει αυτομάτως στην ελληνική συμμετοχή. Στο επόμενο του σχόλιο το κάνει ακόμη πιο φανερό πως αναφέρεται στην Ελλάδα.

Χωρίς φυσικά να αποκαλύπτει σε ποια χώρα αναφέρεται, το στοιχείο που δίνει και ισχύει όσο αφορά την σκηνική παρουσία της ελληνικής συμμετοχής, είναι πως αφηγείται και μία ιστορία. Κάτι που επαληθεύεται 100% σε ό,τι έχει προετοιμάσει ο Φωκάς Ευαγγελινός για την σκηνή του διαγωνισμού.

Τελειώνοντας, ο Who am i? λέει κάποια πράγματα και για την Πολωνία. Αφενός πως δεν πιστεύει ότι θα πάει τόσο καλά όσο πιστεύουν οι περισσότεροι, αλλά και ότι η σκηνική παρουσίαση δεν διαφέρει τόσο πολύ από τον εθνικό τελικό.

Ο Who am i? δίνει και την δική του εκτίμηση για τον τελικό νικητή του διαγωνισμό, που θεωρεί πως θα είναι μία από τις γυναικείες μπαλάντες, χωρίς και εδώ να διευκρινίζει ποια είναι αυτή που έχει στο μυαλό του.

Είναι απλά εικασίες; Είναι γνώμες βασισμένες σε δεδομένα που γνωρίζει; Σε πολύ λίγες ημέρες θα ξέρουμε. Η αλήθεια πάντως στα λεγόμενά του που μπορούμε και εμείς να επιβεβαιώσουμε, είναι πως η σκηνική παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής, είναι η αφήγηση μίας ιστορίας, που πράγματι θα συγκινήσει.

Ακολουθήστε το Eurovisionfun στο YouTube για περισσότερα βίντεο και αποκλειστικό υλικό.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

15 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Alexs
    Alexs says:

    Χμμμ … Πολυ ενδιαφερον πληροφοριες που με κανουν θελω δεν θελω , να βαλω υψηλα τον πηχη για την ελληνικη συμμετοχη μας ( Περυσι οντως κατι παρομοια ακουγαμε αλλα οχι για νικη.. θυμαμε εντονα να λενε/λετε για κατι που δεν εχει ξαναγινει και θα εντυπωσιασει , που δυστυχως απο πλευρα μου εστω δεν καταφερε να κανει .. πιστευω πως κ να δουλευε το εφε 100% δεν ηταν κατι το τρομερο και το απαραιτητο για την στεφανια μας . Ενα θα πω .. Μακαρι να ειναι η χρονια μας Μακαρι!

    Απάντηση
    • Camelaki
      Camelaki says:

      Alexs συμφωνώ απόλυτα μαζί σου σε ότι αφορά το περσινό μας “εφέ”….κάποιες φορές οι σκέψεις ενός χορογράφου μπορεί να είναι καλές αλλά ανεφάρμοστες και αυτό πιστεύω ότι συνέβη πέρσι..
      Και αν για εμάς ήταν έστω καλό σκέψου αυτούς μέσα στο στάδιο που έβλεπαν 5 άτομα να χορεύουν απλά μπροστά σε ένα πράσινο φόντο…

      Απάντηση
  2. 12345
    12345 says:

    O συγκεκριμένος χρήστης είπε επίσης:

    Nobody is talking about how greece will be rehearsing before Iceland even though in the semifinal, Iceland performs before Greece. Perhaps is this an Easter egg? We will find out soon enough.

    Καταρχάς, σαν ερώτημα είναι αρκετά εύλογο. Έχει ξανασυμβεί τέτοια τροποποίηση στο πρόγραμμα προβών για να βολεύει στο στήσιμο περίπλοκων σκηνικών.
    Αλλά εφόσον φαίνεται ότι ο συγκεκριμένος χρήστης έχει πληροφορίες εκ των έσω, αποκλείεται να είναι ένα απλό ερώτημα και να μην θέλει κάτι να μας πει. Σιγούρα ξέρει ήδη την απάντηση. Επίσης τον Who am I τον ηξέρα από παλιά και μου είχε δώσει την εντύπωση ότι είναι Έλληνας. Για να δούμε…

    Απάντηση
    • Mara
      Mara says:

      Τον θυμάμαι και εγώ, είχαμε ανταλλάξει κάποια μηνύματα πέρσυ με αυτόν, αλλά θυμάμαι πως αυτά που είχε πει δεν ίσχυαν. Θυμάμαι που έλεγε πως θα βλέπαμε κάτι παρόμοιο με το περσινό videoclip, στο σημείο που η Στεφανία γέμιζε με φως στην γέφυρα του κομματιού και πως θα γέμιζε φως όλο το στάδιο. Δεν θυμάμαι αν είχε πει κάτι άλλο.

      Απάντηση
      • Κολοσσός
        Κολοσσός says:

        Μπορεί πέρσι να εννοούσε τη στιγμή που στο τέλος του performance τα led από πίσω έγιναν άσπρα και πολύ φωτεινά. Οπότε δεν έπεσε πολύ έξω

        Απάντηση
  3. Δημητρης
    Δημητρης says:

    Ναι εντάξει έγινε η Ουκρανία έχει κερδίσει και δεν το έχετε καταλάβει ακόμη ότι και να παρουσιάσουν οι Ουκρανοί θα κερδίσουν λόγω του πολέμου, μόνο για καρυατιδα δεν κάνει η Αμαντα να ήταν η Παπαρίζου που ήταν κούκλα τότε ναι η Αμάντα είναι άλλο στυλ για φρικιό με κανένα τσιγαριλικι κάνει όχι για Καρυατιδα περαστε μου και κανένα σχόλιο τόσο δύσκολο σας είναι; Ή δεν σας αρέσουν αυτά που λέω.

    Απάντηση
    • Camelaki
      Camelaki says:

      Με τέτοια χολή που βγάζεις κακώς πέρασαν το σχόλιο σου φίλε!!!!!άκου τσιγαριλικι κάπου έλεος!!!!
      Μια χαρά γλυκύτατη και όμορφη κοπέλα είναι η Αμάντα….και ποιος σου είπε ότι θα παραστήσει την καρυάτιδα???ένα πρωταπριλιάτικο έστησε η σελίδα και το πήρατε σκοινί κορδόνι κάποιοι….αλλά μέχρι εκεί φτάνει η φαιά σας ουσία που να καταλάβετε το “ψέμα”????

      Απάντηση
  4. EurovisionTales
    EurovisionTales says:

    Συγγνωμη, εγω δεν εμπιστευομαι τον συγκεκριμενο χρηστη. Καθε χρονο μιλαει με περισσια επαρση για την Ελλαδα, θα μπορουσα να πω οτι ειναι απτους φανατικους greek eurofans, ειμαι σιγουρος οτι δεν ειδε καμια προβα. Η Πολωνια δεν θα εχει καμια σχεση με τον εθνικο τελικο, θα το δειτε.

    Απάντηση
  5. Ben
    Ben says:

    Καθως τα reactions του τραγουδιου μας συνεχιζουν να βγαινουν σωρηδον, αυτο εδω ενος Ουκρανου εχει ιδιαιτερο ενδιαφερον, καθως αναλυει σχεδον δευτερολεπτο προς δευτερολεπτο τη δομη του τραγουδιου (βάλτε υποτιτλους).

    https://www.youtube.com/watch?v=oJiUPWUmbgw

    Απάντηση
    • August
      August says:

      Έχω προσέξει ότι τα καλύτερα σχόλια έρχονται από αυτούς που ασχολούνται και ξέρουν από μουσική..για εμένα η καλύτερη είναι του Groot

      Απάντηση
  6. August
    August says:

    Πολύ ενδιαφέροντα όλα όσα λέτε . Μακάρι να δούμε όχι ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα αλλά ένα άρτιο αποτέλεσμα.Στην φετινή Eurovision η πιο σημαντική θέση είναι η δεύτερη!!!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *