Ηνωμένο Βασίλειο: Το BBC μας υπόσχεται μία εντυπωσιακή σκηνική παρουσίαση για τον Sam Ryder!

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter για την Eurovision, το BBC μας προϊδεάζει για μία εντυπωσιακή σκηνική εμφάνιση του Sam Ryder στην σκηνή του Pala Olimpico.

Μετά από πάρα πολλά χρόνια το Ηνωμένο Βασίλειο προσέρχεται στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision για ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα. Το Space Man του Sam Ryder βρίσκεται στην τέταρτη θέση των στοιχημάτων, ενώ τα media από όλη την Ευρώπη, αντιμετωπίζουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την φετινή βρετανική συμμετοχή.

Όπως μας ενημέρωσε πριν από λίγο το BBC, όλα όσα χρειάζονται για την σκηνική παρουσίαση του Sam Ryder έφυγαν με φορτηγό από την χώρα, με προορισμό φυσικά το Τορίνο!

Την σκηνική παρουσίαση του Ηνωμένου Βασιλείου έχει αναλάβει ο Marvin Dietmann. Το BBC έχει εμπιστευθεί την Tap Music για την φετινή παρουσία της στον διαγωνισμό της Eurovision. Η αλλαγή αυτή φαίνεται να φέρνει αποτελέσματα, αφού έχει επιλεγεί μία πιο ανταγωνιστική και επαγγελματική προσέγγιση σε σχέση με ό,τι συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια.

Κάνετε εγγραφή στο νέο μας κανάλι στο YouTube γιατί αποκλειστικό και πλούσιο υλικό είναι καθ’ οδόν!

Ποιο είναι το μεγάλο μυστικό της σκηνικής παρουσίασης του Ηνωμένου Βασιλείου στην Eurovision 2022;

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!


Μπορείτε να ψηφίσετε για τον Μεγάλο Τελικό του poll μας εδώ!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αν όντως ισχύει ότι θα είναι τόσο εντυπωσιακη (και πετυχημένη οπτικά ) η εμφάνιση του ΗΒ, δεν θα εκπλαγω ακόμα και αν κερδίσει. Πάντως φαίνεται πως το ΗΒ πηγαίνει ολοταχώς για την καλύτερη του θέση από το 2011. Πιστεύω η δεκάδα είναι δεδομένη.
    ΥΓ: Σχετικά με την δική μας εμφάνιση γνωρίζουμε κάτι; Έστω και σε γενικό πλαίσιο… Θα είναι μόνη η Αμάντα επί σκηνής, θα υπάρχει χρήση τεχνολογίας; Θα υπάρχουν φωνητικά;
    Επικρατεί ησυχία και σε μόλις 2 εβδομάδες και κάτι αρχίζουν οι πρόβες. Περίεργο… Συνήθως δινόταν λίγο “τυράκι” τέτοια περίοδο.

    Απάντηση
    • gogos
      gogos says:

      Το “τυράκι” φέρνει απίστευτη γκρίνια και μιζέρια… Κι εγώ θα ήθελα να μάθω τι έχει ετοιμαστεί, αλλά προτιμώ να μη διαβάζω τις μπούρδες του καθένα για το τι έκανε και τι δεν έκανε καλά ο Φωκάς ΠΡΙΝ καλα-καλα δουν το τελικό αποτέλεσμα επι σκηνής. Οπότε καλύτερα έτσι…

      Όσο για το Η.Β συμφωνώ κι εγώ ότι δεν θα μου είναι και μεγάλη έκπληξη εαν φέτος κερδίσει.

      Απάντηση
  2. James
    James says:

    Περιμένω με αγωνία να δω τι ετοιμάζουν καθώς πλέον είναι ξεκάθαρο πως έχοντας αντιληφθεί και οι ίδιοι ότι το κομμάτι τους έχει ρεύμα κάνουν ο,τι μπορούν για να έχουν καλό αποτέλεσμα.Εχω γράψει και στο παρελθόν πως αν το ΗΒ κάνει όλες τις σωστές κινήσεις δεν θεωρώ καθόλου απίθανο μέχρι και να κερδίσει!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *