Ισραήλ: Δεν θα παρευρεθεί στο Τορίνο για την Eurovision 2022!

Ο ισραηλινός δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός IPBC, μέσω του επίσημου λογαριασμού στο Twitter, αναφέρει ότι από σήμερα το πρωί το Ισραήλ δεν θα διαγωνιστεί στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2022 τον επόμενο μήνα στο Τορίνο της Ιταλίας.

To IPBC ανέφερε ότι το Ισραήλ δεν σχεδιάζει επί του παρόντος να συμμετάσχει στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2022, αφού δεν είναι εγγυημένη η προστασία της ασφάλειας για την αποστολή της χώρας.

Οι εργαζόμενοι στο GSS, την ισραηλινή υπηρεσία ασφαλείας βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε απεργία, με την οργάνωση να δηλώνει ότι δεν είναι σε θέση να παρέχει άτομα για να συνοδεύσουν την αποστολή στο Τορίνο. Ο ισραηλινός τηλεοπτικός σταθμός δήλωσε:

Δεν μπορούμε να αναλάβουμε την ευθύνη για την ασφάλεια της αντιπροσωπείας, χωρίς ασφάλεια από το Κράτος του Ισραήλ.

Ο ισραηλινός τηλεοπτικός σταθμός δημοσίευσε ένα tweet σήμερα το πρωί λέγοντας:

Λόγω της απεργίας του Υπουργείου Εξωτερικών, το GSS δεν μπορεί να χειριστεί την ισραηλινή αποστολή στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision και από αυτή τη στιγμή, η ισραηλινή αποστολή δεν θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2022 στο Τορίνο.

Προς το παρόν δεν έχουν δοθεί περαιτέρω πληροφορίες για το αν η χώρα θα συμμετέχει με την live on tape εμφάνιση ή εάν πρόκειται για ολική απόσυρση από τoν Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2022!

Ο Michael Ben David πρόκειται να εκπροσωπήσει το Ισραήλ στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision με το τραγούδι “I.M” στη 2η θέση του δεύτερου ημιτελικού στις 12 Μαΐου.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2022!

Πηγή:IPBC


Μπορείτε να ψηφίσετε για τον Μεγάλο Τελικό του poll μας εδώ!

5 ΣΧΟΛΙΑ
    • Camelaki
      Camelaki says:

      Κάποιοι δεν νομιζω δεν έχετε συναίσθηση της πραγματικότητας….ότι τι θα ακυρωθεί ένας διαγωνισμός επειδή φοβάται να πάει στην Ιταλία μια χώρα???και τώρα φοβήθηκαν οι Ισραηλινοί ενώ όλα τα προηγούμενα χρόνια δεν υπήρχε απειλή για τους συμμετέχοντες που το εκπροσωπούν?? τα έξοδα που έχει κάνει η Ιταλία ποιος θα της τα δώσει????για αυτό υπάρχουν τα live on tape…μόνο λόγω μεγάλου προβλήματος θα μπορούσε να ακυρωθεί ο διαγωνισμός όπως είχε γίνει με την πανδημία…εδώ η Ουκρανία είναι σε πόλεμο αλλά οι άνθρωποι θα πάνε…..έλεος δηλαδή!!!!!

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *