Κροατία: Η Mia Dimšić μιλάει αποκλειστικά στο EurovisionFun! (Video)

Μετά και την νίκη της στον φετινό εθνικό τελικό της ΚροατίαςDora 2022, η Mia Dimšić, εκπρόσωπος της χώρας της Αδριατικής, στην Eurovision 2022, μιλάει αποκλειστικά στο EurovisionFun και στον Πασχάλη Μπαρμπούτη.

Τι αποκόμισε από τη συμμετοχή της στο Dora 2022;

Η συμμετοχή μου στο Dora ήταν μια εξαιρετική εμπειρία. Δεν περίμενα ούτε να κερδίσω, ούτε να εκτοξευθεί έτσι η καριέρα μου. Είχα έτοιμο το τραγούδι μου και είπαμε με τον παραγωγό μου να το στείλουμε στο φεστιβάλ. Και να κέρδισα.

Η Mia Dimšić που διαγωνίζεται στη φετινή Eurovision, με το τραγούδι “Guilty Pleasure”αποκαλύπτει το μήνυμα πίσω από το τραγούδι της.

Το τραγούδι αναφέρεται στις σχέσεις και πως αυτές λειτουργούν. Στις ανθρώπινες επιλογές και πόσο είσαι αποκλειστικά σε μια σχέση. Βέβαια, υπάρχουν και οι ανάγκες για μια ερωτική σχέση, αλλά και κατά πόσο αντιμετωπίζεις κάποιον άλλον, όταν ήδη βρίσκεσαι σε μία σχέση.

Παρόλο που τραγούδι της είναι εξ ολοκλήρου στα αγγλικά, η Mia αποκαλύπτει αν θα συμπεριλάβει και κάποιο απόσπασμα στα κροατικά, στο Τορίνο.

Δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Αλλά το σκέφτομαι πολύ καθώς οι φαν θέλουν να συμπεριλάβω και κάποιο απόσπασμα στα κροατικά. Η κροατική εκδοχή του κομματιού, έχει κερδίσει πολύ καλές κριτικές, πράγμα που δεν το περίμενα να συμβεί σε τέτοιο βαθμό. Αλλά θα σας το αφήσω για έκπληξη.

Πως θα εμφανιστεί στη σκηνή του Τορίνου;

Η εμφάνιση μου θα είναι μια έκπληξη. Δεν μπορώ να αποκαλύψω πολλά, αλλά θα είναι τελείως διαφορετική από το Dora, ενώ θα υπάρχουν πολλά χρώματα αλλά και χορογραφία. Φυσικά, θα έχω μαζί μου και την κιθάρα μου.

Ολοκληρώνοντας αποκαλύπτει τα αγαπημένα της τραγούδια από τη φετινή Eurovision, που είναι οι συμμετοχές της Ιταλίας, της Σουηδίας, της Πολωνίας και της Ολλανδίας. Όσο για τα αγαπημένα της τραγούδια σε όλη την ιστορία του διαγωνισμού, είναι το Euphoria της Loreen, το Fairytale του Alexander Rybak, το Calm After the Storm των The Common Linnets, ενώ αγαπημένη της κροατική συμμετοχή είναι αυτή του 2000, Kad zaspu anđeli.

 

Δείτε όλη την αποκλειστική συνέντευξη της Mia Dimšić, στο video που ακολουθεί:

 

Ακούστε το “Guilty Pleasure”, την  συμμετοχή της Mia Dimšić που θα διαγωνισθεί στην ενδέκατη θέση του Πρώτου Ημιτελικού, στις 10 Μαϊού.

Κάνετε εγγραφή στο νέο μας κανάλι στο YouTube γιατί αποκλειστικό και πλούσιο υλικό είναι καθ’ οδόν!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα σχετικά με την συμμετοχή της Κροατίας στην Eurovision 2022!


Μπορείτε να ψηφίσετε για τον Μεγάλο Τελικό του poll μας εδώ!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *