Μάλτα: Η Emma Muscat μιλάει αποκλειστικά στο EurovisionFun! (Video)

Μετά και την νίκη της στον φετινό εθνικό τελικό της Μάλτας, MESC 2022, η Emma Muscat, εκπρόσωπος της χώρας στην Eurovision 2022, μιλάει αποκλειστικά στο EurovisionFun και στον Απόστολο Μπογιάννο.

Πως αποφάσισε να διεκδικήσει για πρώτη φορά την εκπροσώπηση της χώρας της στην Eurovision;

Το ήθελα από πέρσι. Θεώρησα ότι ήταν μια νέα πρόσκληση για μένα και ήθελα να πάρω αυτή την ευθύνη.

Παρόλο που κέρδισε τον εθνικό τελικό με το τραγούδι Out Of Sight, η ίδια επέλεξε να διαγωνιστεί με νέο τραγούδι, διαλέγοντας για το Τορίνο, το I Am What I Am. Πως πήρε αυτή την απόφαση;

Πήρα αυτή την απόφαση καθώς μετά τον εθνικό τελικό, το κοινό ήταν αυτό που εξέφρασε αυτή την επιθυμία. Το σκεφτήκαμε πολύ για να κάνουμε αυτή την επιλογή. Το Out Of Sight είναι ένα τραγούδι που σημαίνει πολλά για μένα αλλά ήθελα ένα τραγούδι που να ταιριάζει πιο πολύ στον Διαγωνισμό και να έχει ένα ισχυρό μήνυμα.

Ποιο είναι το μήνυμα του I Am What I Am;

Το τραγούδι θέλει να ταυτιστείς μαζί του και να σε βοηθήσει. Μιλάει για το πως πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας. Είναι ένας ύμνος για να πιστέψουμε στον εαυτό μας και πόσο ξεχωριστοί είμαστε όλοι μας. Είναι βιωματικό τραγούδι, καθώς και εγώ η ίδια, μικρή, έχω βρεθεί στο περιθώριο, από τους γύρω μου.

Όσο για την σκηνική της παρουσία στο Τορίνο, η ίδια αποκάλυψε ότι θα είναι μια έκπληξη για μας και πως θα είναι μια δυναμική εμφάνιση, χωρίς να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ολοκληρώνοντας αποκαλύπτει το αγαπημένο της τραγούδι από τη φετινή Eurovision, που είναι η συμμετοχή της Ιταλίας. Όσο για τα αγαπημένα της τραγούδια σε όλη την ιστορία του διαγωνισμού, αυτά είναι το Je Me Casse της Destiny και το Euphoria της Loreen.

Τέλος, προτού μας χαρίσει μια μικρή ερμηνεία του I Am What I Am αλλά και του μηνύματος που θέλει να ακούσουν οι Έλληνες φαν, η ίδια αναφέρθηκε και στην επιθυμία της να διαγωνιστεί και στο φεστιβάλ, του Sanremo.

Δείτε όλη την αποκλειστική συνέντευξη της Emma Muscat, στο video που ακολουθεί:

Ακούστε το “I Am What I Am”, την  συμμετοχή της Emma Muscat που θα διαγωνισθεί στην έκτη θέση του Δεύτερου Ημιτελικού, στις 12 Μαϊού.

https://www.youtube.com/watch?v=df-fks-Pj-8

 

Ακολουθήστε το Eurovisionfun στο YouTube για περισσότερα βίντεο και αποκλειστικό υλικό.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα σχετικά με την συμμετοχή της Κροατίας στην Eurovision 2022!


Μπορείτε να ψηφίσετε για τον Μεγάλο Τελικό του poll μας εδώ!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *