Μαυροβούνιο: Πληροφορίες για την εμφάνιση της Vladana Vučinić στο Τορίνο!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο “Stil” του RTCG, η τραγουδίστρια Vladana Vučinić μίλησε για την εμφάνιση που ετοιμάζει για να εκπροσωπήσει το Μαυροβούνιο στη Eurovision 2022.

Συγκεκριμένα ανάφερε ότι η εμφάνιση της θα είναι high fashion: 

Πολλοί με ρώτησαν πώς θα είναι η σκηνική μου εμφάνιση. Λαμβάνοντας υπόψη πόσο αγαπώ τη μόδα, προσπάθησα να την κάνω πραγματικά αποτελεσματική. Δεν μπορώ να αποκαλύψω όλες τις λεπτομέρειες, αλλά μπορώ να πω ότι το ντύσιμό μου είναι σχεδιασμένο από μια νεαρή Γαλλίδα σχεδιάστρια που δημιουργεί high fashion εμφανίσεις. Είναι επίσης πολύ συγκεκριμένη, καθώς η δουλειά της είναι συνδεδεμένη με την τέχνη και την τεχνολογία. Αν έλεγα κάτι περισσότερο από αυτό, θα αποκάλυπτα ολόκληρο το concept, αλλά μπορώ να πω ότι αυτή θα είναι η καλύτερη σκηνική εμφάνιση του Μαυροβουνίου μέχρι σήμερα – όχι επειδή είναι για μένα, αλλά επειδή έχουμε μια πολύ συγκεκριμένη ιδέα. Και ελπίζω ότι δεν θα απογοητεύσω τους θεατές της Eurovision.

 

 

Το Μαυροβούνιο θα διαγωνισθεί στον Β’ Ημιτελικό στις 12 Μαΐου και συγκεκριμένα θα εμφανιστεί στο δεύτερο μισό της βραδιάς (θέση 15).

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή του Μαυροβουνίου στην Eurovision 2022!


 

Ψήφισε στο poll μας! Για τον Πρώτο Ημιτελικό ψηφίζεις ΕΔΩ και για τον Δεύτερο Ημιτελικό ψηφίζεις ΕΔΩ. Λίγες ημέρες έμειναν μόνο!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

 

Πηγή: Escbubble

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *