Ουκρανία: Με φυσική παρουσία οι Kalush Orchestra στο Τορίνο!

Σύμφωνα με τον δημόσιο φορέα της Ουκρανίας, Suspilne, οι Kalush Orchestra θα δώσουν το παρών στο Τορίνο!

Οι φετινοί εκπρόσωποι της Ουκρανίας αποφάσισαν ότι το καλύτερο που μπορούν να κάνουν για τη χώρα τους είναι να την υποστηρίξουν μέσω άμεσης επικοινωνίας με το ευρωπαϊκό κοινό. O frontman του συγκροτήματος Oleg Psyuk δήλωσε στο Λβιβ:
Οι Kalush Orchestra θα πάνε στο Τορίνο για να παίξουν ζωντανά στη Eurovision
Για πρώτη φορά λοιπόν από την έναρξη της ευρείας κλίμακας ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία το συγκρότημα συγκεντρώθηκε στο Λβιβ και ξεκινάει τις προετοιμασίες για το Τορίνο.
«Σήμερα βρεθήκαμε με το συγκρότημα για πρώτη φορά στο Λβιβ, για να κάνουμε πρόβα όλοι μαζί και όχι online. Και σύντομα θα ταξιδέψουμε για να υποστηρίξουμε την Ουκρανία, στα πλαίσια της Eurovision.
Οι Kalush Orchestra συμφώνησαν να λάβουν μέρος και σε promo συναυλίες πριν τη Eurovision. Η ομάδα σχεδιάζει να συγκεντρώσει χρήματα για να βοηθήσει την Ουκρανία. Λεπτομέρειες για τις εκδηλώσεις στις οποίες θα συμμετάσχει η Kalush Orchestra θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Με τον πόλεμο που ταλαιπωρεί τη χώρα, η Ουκρανία εξαιρέθηκε από την υποχρέωση του live on tape.

Η Ουκρανία θα εμφανιστεί 6η στον Πρώτο Ημιτελικό της Eurovision 2022 στις 10 Μαΐου και είναι μέχρι στιγμής το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση του διαγωνισμού!

 

Ψήφισε στο poll μας! Για τον Πρώτο Ημιτελικό ψηφίζεις ΕΔΩ και για τον Δεύτερο Ημιτελικό ψηφίζεις ΕΔΩ. Λίγες ημέρες έμειναν μόνο!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gogos
    gogos says:

    Πλέον δεν κρατούνται ούτε τα προσχήματα του Ουκρανικού καθεστώτος.
    Είπαμε “άρτος και θέαμα”, αλλά αυτοί το πηγαίνουν σε άλλο επίπεδο…. πλέον!

    Παρατάνε τα όπλα, την άμυνα και την ανθρωπιστική βοήθεια που μας έλεγαν οτι προσφέρουν για την πατρίδα τους, για να κάνουν πρόβες, περιοδείες, γιανα διαγωνιστούν στη Eurovision και δεν ξέρω τι άλλο…

    Ας τραγουδισουμε λοιπόν μαζί τους, ας τους δώσουμε και το βραβείο για να “ανακουφίσουμε” τους Ουκρανούς.
    Η πολιτικοvision ξεκινά.

    Κρίμα για τους υπόλοιπους 39 που η προσπάθεια τους θα καταλήξει στα σκουπίδια…

    Απάντηση
    • Vangelis vt
      Vangelis vt says:

      Ένας καλλιτέχνης μπορεί να βοηθήσει τη χώρα του με πολύ πιο ουσιαστικό τρόπο από το να φυλάει σκοπιές και να μαγειρεύει για τον λόχο. ‘Εκαστος εφ’ ω ετάχθη.

      Απάντηση
      • gogos
        gogos says:

        Ένας καλλιτέχνης που λέει ότι βοηθάει τους αμαχους της πατριδας του εν καιρό πολέμου και έπειτα σταματάει (τη βοήθεια αυτή) για να κάνει πρόβες και να κάνει περιοδείες δεν μου μοιάζει πιο ουσιαστικός τρόπος βοήθειας…
        Ίσως έχουμε διαφορετικό τρόπο σκέψης ως προς αυτό.

        Απάντηση
        • Vangelis vt
          Vangelis vt says:

          Πρώτον, η Ουκρανία δεν έχει καταρρέυσει. Δεύτερον, έχει τη δική της ξεχωριστή παράδοση και κουλτούρα. Αυτό είναι το μήνυμα της ουκρανικής συμμετοχής.

          Να θυμίσω πως πολλά ακούστηκαν από διάφορους την προηγούμενη φορά που κέρδισε η Ουκρανία αλλά εκείνη η συμμετοχή αποδείχτηκε προφητική και από τις πιο δυνατές στην ιστορία του διαγωνισμού.

          Απάντηση
  2. Μπιρμπιλω
    Μπιρμπιλω says:

    Έφτασες να τους δώσεις μέχρι και το βραβείο επειδή το λένε οι στοιχήματικες;

    Από την άλλη, γιατί όχι; Το τραγούδι τους αξίζει μέχρι και νίκη. Πάντως σίγουρα δεν μιλάμε για τραγούδι πάτου, αλλά σίγουρα πεντάδας.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *