Ουκρανία: Οι Kalush Orchestra γύρισαν την postcard τους στο Ισραήλ!

Έχοντας λάβει ειδική άδεια από την κυβέρνηση της χώρας, οι Kalush Orchestra ξεκίνησαν την προώθηση της συμμετοχής τους στο εξωτερικό. Πρώτος σταθμός το Ισραήλ, όπου θα συμμετάσχουν στο Eurovision party, Israel Calling. Με την ευκαιρία του ταξιδιού τους αυτού, το συγκρότημα πραγματοποίησε και τα γυρίσματα για την postcard της συμμετοχής τους, που θα μεταδοθεί πριν την εμφάνιση τους στον Πρώτο Ημιτελικό και καλώς εχόντων των πραγμάτων στον Τελικό.

Με την βοήθεια του Ιουδαϊκού Πρακτορείου για το Ισραήλ, οι Kalush Orchestra ταξίδεψαν από την Ουκρανία στο Τελ Αβίβ, τόσο για να συμμετάσχουν στο Israel Calling, αλλά και για να γυρίσουν την postcard τους.

Το συγκρότημα βρέθηκε και με Ουκρανούς μετανάστες που διαβιούν στο Ισραήλ, τραγουδώντας τους τι άλλο; Το Stefania, το τραγούδι δηλαδή με το οποίο θα εκπροσωπήσουν την Ουκρανία στην Eurovision 2022.

Οι Kalush Orchestra επανενώθηκαν πριν από λίγες στην Λβιβ, τραγουδώντας στους δρόμους της πόλης το Stefania. Το τραγούδι τους που είναι αφιερωμένο στην μητέρα, έχει γίνει ύμνος όλων των Ουκρανών, στον αγώνα που δίνει η χώρα τους απέναντι στην ρωσική εισβολή.

Η Ουκρανία θα συμμετάσχει κανονικά στην Eurovision 2022, με τους Kalush Orchestra να παρουσιάζουν ζωντανά στην σκηνή το τραγούδι τους, παρά τα όσα σενάρια διακινούνταν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Λιγότερο από ένα μήνα πριν την έναρξη των προβών η Ουκρανία παραμένει το μεγάλο φαβορί για την νίκη στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ουκρανική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *