Το Eurovisionfun στην Βεργίνα TV για όλες τις τελευταίες εξελίξεις της ελληνικής συμμετοχής!

Στην εκπομπή του Τάσου Ριζόπουλου, Τα S.O.S. στην TV, ήταν καλεσμένη σήμερα η δική μας Στέλλα Γιαλετζή. Η Στέλλα μίλησε για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή, αλλά και όλα όσα αφορούν τον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, λίγο πριν ξεκινήσουν οι πρόβες στο Pala Olimpico του Τορίνο.

Η Στέλλα αναφέρθηκε στην σκηνική εμφάνιση της Amanda. Σημείωσε πως πρόκειται για κάτι τελείως διαφορετικό από τον Φωκά Ευαγγελινό, σε σχέση με όσα έχουμε παρακολουθήσει στο παρελθόν. Ο Φωκάς δούλεψε δευτερόλεπτο προς δευτερόλεπτο το 3λεπτο της συμμετοχής μας, με την Αμάντα να ανταποκρίνεται απόλυτα. Μάλιστα η Στέλλα αποκάλυψε πως η Αμάντα καλείται στο πρώτο μισό του τραγουδιού να διεκπεραιώσει κάτι αρκετά δύσκολο για έναν ερμηνευτή. Φυσικά αναφέρθηκε και στα led που ολοκληρώθηκαν από εταιρεία του εξωτερικού και είναι ιδιαιτέρως εντυπωσιακά.

Ο Τάσος Ριζόπουλος παρατήρησε πως η ΕΡΤ επενδύει πλέον στην συμμετοχή μας, κάτι που φαίνεται από τη περσινή χρονιά με την Stefania. Η Στέλλα συμφώνησε, ενώ πηγαίνοντας την συζήτησή παρακάτω, σχολίασε πως η ελληνική δημόσια τηλεόραση επιθυμεί ακόμα και να κερδίσει τον διαγωνισμό αν όχι φέτος, τα επόμενα χρόνια.

Μπορείτε να δείτε όλη την παρουσία της Στέλλας Γιαλετζή στην εκπομπή Τα S.O.S. στην TV, στο βίντεο παρακάτω:

Μην χάσετε το video reaction μας για το acoustic version του Die Together:

Ακολουθήστε το Eurovisionfun στο YouTube για περισσότερα βίντεο και αποκλειστικό υλικό.

Ευχαριστούμε τον Τάσο Ριζόπουλο και την Βεργίνα TV για την φιλοξενία.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!


Μπορείτε να ψηφίσετε για τον Μεγάλο Τελικό του poll μας εδώ!

1 reply
  1. Τina
    Τina says:

    Μόλις είδα το βίντεο στο you tube τη φετινή χρονια δεν υπάρχει κάποια χώρα που είναι το απόλυτο φαβορί αφού διεκδικητές για την πρώτη θέση είναι Ιταλία , Ολλανδία Σουηδία ,Ουκρανία θεωρώ ότι η χώρα μας έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την υψηλότερη θέση καθώς και φωνητικά από όσο έχουμε ακούσει έως τώρα την εκπρόσωπο μας και στη σκηνική παρουσία από όσα μας έχετε αποκαλύψει από την ιστοσελίδα σας θα υπερέχουμε .

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *