Το Eurovisionfun στην κορυφή της επισκεψιμότητας και τον Μάρτιο!

Άλλος ένας μήνας πέρασε και το Eurovisionfun όχι απλά διατήρησε την κορυφή της επισκεψιμότητας μεταξύ όλων των Eurovision sites στην Ελλάδα, αλλά διεύρυνε και την διαφορά του!

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα στοιχεία του similarweb, το Eurovisionfun βρίσκεται στην θέση νο.176.175 παγκοσμίως και στην θέση νο. 2.582 στην Ελλάδα.

Το ogaegreece βρίσκεται στην θέση νο 692.367 παγκοσμίως και στην θέση νο. 6.583 στην Ελλάδα.

Το infegreece βρίσκεται στην θέση νο 1.483519 παγκοσμίως και στην θέση νο 12.824 στην Ελλάδα.

Επιπλέον το Eurovisionfun έχει μεγαλύτερη επισκεψιμότητα από πολλές παραδοσιακές ιστοσελίδες για τον διαγωνισμό με χρόνια στον χώρο, όπως το Escxtra, το Esc-plus, το Esc-today κ.α.

Φυσικά δεν εφησυχάζουμε, αφού ετοιμάζουμε πολλά όμορφα και καινούρια πράγματα το προσεχές διάστημα!

Μείνετε στην παρέα μας, γιατί ξέρετε πολύ καλά πως το σπίτι της Eurovision στην Ελλάδα είναι εδώ! Δεν θα πρέπει να ξεχνάτε πως οι πρόβες στο Τορίνο σε λίγες εβδομάδες ξεκινούν και το Eurovisionfun ετοιμάζει ήδη τις βαλίτσες του. Με εφόδια την εμπειρία, την εγκυρότητα, αλλά και την αξιοπιστία, το νούμερο 1 Eurovision site της Ελλάδας, θα σας μεταφέρει όλο τον παλμό από τον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, Instagram, ΤikTok και Youtube, ενώ αν επιθυμείτε συζητήσεις για την Eurovision όλο το 24ωρο, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο Facebook, Eurovision Greece.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

 

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *