Το Eurovisionfun συνάντησε την Αμάντα, λίγο πριν αναχωρήσει για το Τορίνο!

Όπως ήδη γνωρίζετε το Eurovisionfun είχε την χαρά και την τιμή να συναντήσει την Αμάντα, λίγες μόλις ώρες αναχωρήσει για το Τορίνο, προκειμένου να εκπροσωπήσει την χώρα μας στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

Με το γνωστό απλό της ύφος και στιλ, η Αμάντα με πολύ καλή διάθεση συνάντησε κάποιους από τους συντάκτες μας στους κήπους του ραδιομεγάρου της ΕΡΤ. Παρά το πιεσμένο της πρόγραμμα, αφού ο Φωκάς Ευαγγελινός δουλεύει ξανά και ξανά μαζί της την σκηνική μας παρουσίαση, η Αμάντα απάντησε στις ερωτήσεις μας και φυσικά δέχθηκε τις ευχές μας.

Πέρα από την καθιερωμένη ανθοδέσμη με τις ευχές μας, χαρίσαμε στην Αμάντα την ελληνική σημαία με την οποία πανηγυρίζαμε πέρσι στο κέντρο τύπου, όταν η Στεφανία εξασφάλισε την δέκατη θέση. Πολλοί από εσάς θα θυμάστε τον viral αυτό πανηγυρισμό μας.

Η Αμάντα μας υποσχέθηκε ότι θα έχει την σημαία μαζί της και στο Τορίνο για γούρι!

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην την ρωτήσουμε για την προετοιμασία της, το πως αισθάνεται λίγο πριν φύγει για την Ιταλία, αν την αγχώνει κάτι κλπ. Μας έκανε εντύπωση η ηρεμία και η σιγουριά της. Τόσο αυτή, όσο και ο Φωκάς μας δήλωσαν πανέτοιμοι, ενώ για τα διάφορα τεχνικά θέματα που υπάρχουν μας είπαν πως δεν χρειάζεται να ανησυχούμε, αφού η ελληνική αποστολή δεν αντιμετωπίζει προβλήματα.

 

Ο αγαπημένος μας Φωκάς Ευαγγελινός δεν έχασε την ευκαιρία να μας “παραπονεθεί” για το Πρωταπριλιάτικο αστείο μας με τις Καρυάτιδες, αφού από τότε όλοι που τον συναντούν τον ρωτάνε πως θα στήσει το Ερέχθειο στην σκηνή του διαγωνισμού και πως θα παρουσιάσει την Αμάντα ως Καρυάτιδα;

Στην συνάντηση φυσικά ήταν και η αρχηγός αποστολής της Ελλάδας στον διαγωνισμό Σοφία Δρανίδου, αλλά και η διευθύντρια εταιρικής επικοινωνίας της ΕΡΤ και επικεφαλής του project Eurovision, Δώρα Χειράκη. Εμείς τις ευχαριστούμε και τις δύο για την σημερινή συνάντηση και την άψογη συνεργασία μας.

Τελειώνοντας την συνάντηση, δώσαμε ραντεβού με την Αμάντα και την υπόλοιπη ελληνική αποστολή για το Τορίνο, όπου φυσικά και αυτή την χρονιά θα βρεθούμε δίπλα της!

H Aμάντα έχει κάτι να σας πει:


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Εμπιστευθείτε και φέτος την γιουροβιζιονική σας ενημέρωση στο Eurovisionfun, αφού το σπίτι της Eurovision στην Ελλάδα είναι εδώ!

 

8 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Camelaki
    Camelaki says:

    Παιδιά του site πριν λίγο βρήκα στο escforum αυτό:
    Eurovisionfun revealed that the Greek stand in rehearsal didn’t went well but according to them “it won’t affect our result”

    https://eurovisionfun.com/2022/04/eu…e%b9-stand-in/

    Apparently she will be alone the stage, with white dress and it will be focused to her eyes (similar to :netherlands: 2015)

    https://eurovisionfun.com/2022/04/%c…%ce%b1-%cf%84/

    Bonus: Greek Eurofans started bashing , & in Greek ESC groups because they might do better than Amanda
    Ποτέ γράψατε ότι η stand in μας δεν πήγε καλά???γιατί γράφουν ότι να νε???τα των ελλήνων φαν ασχολίαστα!!!!έχει μαλλιάσει το πληκτρολόγιο μου να τα γράφω νισάφι πια!!!!!!!

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Ειναι απο τον Δημήτρη Σερδάρη, που το μονο που κάνει είναι να κράζει την ΕΡΤ, την DT κ εμας..κ ελπιζει καθε χρονο για εθνικο τελικο. Εν τω μεταξυ αν γινει εθνικος τελικος κ πλι θα κράζει. Το που ειδε οτι εμεις γραψαμε πως δεν πηγε καλα η stand in rehearsal μας βεβαια…ειναι αξιον αποριας!

      Απάντηση
      • Camelaki
        Camelaki says:

        Μα και εγώ για αυτό το έγραψα εδω γιατί μου έκανε τεράστια εντύπωση…η παραπληροφόρηση του κυρίου αυτού που δεν τον ξέρω κάν μου θυμίζει την παροιμία “άλλα λέει η θεία μου, άλλα ακούν τα αυτιά μου”….τόση εμπάθεια πια γιατί δεν γίνονται τα πράγματα όπως θέλει αυτός????την λέξη τσίπα δεν την γνωρίζει μάλλον…..

        Απάντηση
          • Camelaki
            Camelaki says:

            Μάλιστα…κι άλλη δουλειά δεν έχει αυτός ο “κύριος” από το να κάνει το άσπρο – μαύρο σε ότι αφορά την φετινή μας συμμετοχή σε ξένο φόρουμ?????

            Από αυτό που μου γράφεις (συγγνώμη για τον ενικό) καταλαβαίνω πιο φόρουμ εννοείς….και αν μιλάμε για το ίδιο ήμουν κ εγώ για λίγο καιρό μέλος του….μπήκα περισσότερο για να διαβάζω πληροφορίες/λεπτομέρειες που δεν έβλεπα και δεν μάθαινα από τα ΜΜΕ και τις διάφορες εκπομπές, αλλά έφυγα γιατί δεν μου άρεσαν οι συμπεριφορές ορισμένων μελών….και εσάς κατά τύχη σας βρήκα και επειδή και εσείς γράφετε κάποιες πληροφορίες κόλλησα στην παρέα σας….
            Μπορώ να σε ρωτήσω κάτι αν ξέρεις να μου απαντήσεις βέβαια, μια κυπριακή γιουροβιζιονική ιστοσελίδα που λεγόταν eurovisioclub τι απέγινε???και εκεί τα σχόλια έμπαινα να διαβάζω και μια μέρα ξαφνικά η σελίδα χάθηκε…

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *