Ψηφίστε το νέο όνομα του Barbara Dex Award!

Το Barbara Dex Awards είναι ένα ετήσιο βραβείο για τον καλλιτέχνη με το πιο «αξιοσημείοτο ντύσιμο» στον Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision, το οποίο ψηφίζεται από τους φίλους τους διαγωνισμού. Αρχικά πήρε το όνομα του από την Barbara Dex, την εκπρόσωπο του Βελγίου το 1993, λόγω του ιδιαίτερου φορέματος που φορούσε την βραδιά του διαγωνισμού.

Η οργανωτική επιτροπή είχε αρχικά αποφασίσει να ρίξει την αυλαία στο γνωστό βραβείο. Ωστόσο, μετά το πλήθος των αντιδράσεων, αποφάσισαν να το διατηρησουν ως έχει, με μια μικρή αλλαγή στο όνομα. Οι φανς πρότειναν πολλά εναλλακτικά ονόματα και οι διοργανωτές κατέληξαν στα 10 επικρατέστερα. Τόνισαν πως όποιος καλλιτέχνης παραλάβει αυτό το καινούργιο βραβείο θα πρέπει να το δεχτεί σαν δώρο και ως προσβολή και πως θεωρούν ότι θα το πετύχουν αυτό με ένα από τα παρακάτω ονόματα.

Τα δέκα πιθανά ονόματα του νέου βραβείου είναι (μπορείτε να πατήσετε στο όνομα για να δείτε την εμφάνιση του κάθε καλλιτέχνη):

Μπορείτε να ψηφίσετε το όνομα που θέλετε για το βραβείο στην παρακάτω φόρμα:

Ποιά είναι η άποψή σας για την αλλαγή στο όνομα του γνωστού βραβείου; Γράψτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2022!

Πηγή: songfestival.be


Μην ξεχάσετε να ψηφίσετε και για τον Μεγάλο Τελικό του poll μας εδώ!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. T.R
    T.R says:

    pantos I Barbara Dex se mia sinentevksi prin merika hronia den niothi prosvoli (an eniothe tha to stamatousan prin hronia). An omos theloun na allaxoun onoma den ine anaggi to “vraveio” na ine onoma kalitehni. As vroun ena oudetero onoma (Opos ehoun sta vraveia Oscar ta “hrisa vatomoura” gia tis heiroteres tainies).

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *