Amanda & Rosa στο Twitter Space!

Οι εκπρόσωποι της Ελλάδας και της Αρμενίας στην Eurovision 2022, Amanda Georgiadi Tenfjord και Rosa Linn πραγματοποίησαν για τους θαυμαστές τους στο Twitter Space ένα live, όπου μίλησαν για όλα! Για την προετοιμασία τους στον διαγωνισμό, πως επελέγησαν από τις χώρες τους, τα επόμενα επαγγελματικά τους σχέδια κ.α. Εμείς σταχυολογήσαμε τα σημαντικότερα και σας τα παρουσιάζουμε.

Η Amanda για μία ακόμη φορά ανέφερε το πως βρέθηκε να διεκδικεί την ελληνική εκπροσώπηση για το Τορίνο. Συγκεκριμένα εξήγησε πως καθώς ετοίμαζε το επόμενό της άλμπουμ, δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από την Ελλάδα, όπου της πρότεινε να στείλει κάποιο τραγούδι στην ΕΡΤ για την Eurovision. Στην συνέντευξή της στο Κ της Καθημερινής, η Αμάντα είχε αναφέρει πως στο τηλεφώνημα αυτό ήταν ο Δημήτρης Κοντόπουλος.

Μέχρι τελευταία στιγμή η Αmada δεν ήταν καθόλου σίγουρη ότι τελικά θα επιλεγεί αυτή, αφού θεωρούσε πως δεν είχε πολλές πιθανότητες, εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν την γνώριζε ο κόσμος στην Ελλάδα.

Στην ερώτηση σε ποιον θα έπαιρνε πρώτα τηλέφωνο αν κερδίσει τον διαγωνισμό, η Αmanda απάντησε πως το άτομο αυτό θα ήταν η μητέρα της, αλλά δεδομένου του ότι θα είναι στο κοινό δεν θα χρειαστεί.

Δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για την σκηνική παρουσία. Η εκπρόσωπός μας με μία λέξη είπε πως αυτό που χαρακτηρίζει την σκηνική της εμφάνιση στο διαγωνισμό είναι το Μπλέ!

Αγαπά πολύ την ελληνική μουσική, ιδιαίτερα τα παλιά τραγούδια με τα οποία ο πατέρας της την μεγάλωσε. Μάλιστα σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το πρώτο της ελληνικό τραγούδι αμέσως μετά την Eurovision, ενώ θα ήθελε να πραγματοποιήσει και μία περιοδεία στην Ευρωπη.

Amanda και Rosa θα ήθελα να συνεργαστούν και να κυκλοφορήσουν ένα τραγούδι μαζί, επιβεβαιώνοντας τις άριστες σχέσεις που έχουν πάντοτε οι εκπρόσωποι της Ελλάδας και της Αρμενίας στον διαγωνισμό!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *