Christer Björkman: “Η νίκη της Σουηδίας θα με κάνει να επιστρέψω στην παραγωγή της Eurovision”!

Ο πρώην παραγωγός της Eurovision, Christer Björkman, παραδέχτηκε ότι μια νίκη της Σουηδίας στον διαγωνισμό του επόμενου μήνα θα τον δελεάσει να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Ο Björkman βρίσκεται αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ για την παραγωγή του American Song Contest.

Μιλώντας σε μία αποκλειστική συνέντευξη λίγες μέρες μετά τον δεύτερο προκριματικό του Αμερικανικού Διαγωνισμού Τραγουδιού, ο Björkman ανέφερε ότι εάν η Cornelia Jakobs καταφέρει και κερδίσει την φετινή Eurovision, θα μπει στον πειρασμό να επιστρέψει στον ρόλο του παραγωγού.

Ξέρεις τι; Αυτό είναι δηλητήριο. Δεν μπορείς ποτέ να το ξεφορτωθείς. Μόλις το έχεις στο σώμα σου είναι εκεί για να μείνει και πρέπει πάντα να το παλεύεις. Είναι σαν εθισμός. Λοιπόν θα μπω στον πειρασμό; Ναι, φυσικά θα έμπαινα στον πειρασμό. Μου αρέσει να παράγω τη Eurovision. Έχω κάνει παραγωγή του διαγωνισμού πέντε φορές και την πλήρη εκπομπή δύο φορές. 

Ο Björkman υπήρξε παραγωγός για πρώτη φορά στη Eurovision το 2013, όταν ο διαγωνισμός φιλοξενήθηκε στο Malmö μετά τη νίκη της Loreen. Επέστρεψε το 2016 όταν ο διαγωνισμός είχε φιλοξενηθεί στη Στοκχόλμη της Σουηδίας.

Σκέψεις για το Melfest χωρίς τον Christer Björkman

Εκτός από την εμπειρία του στην παραγωγή της Eurovision, ο Björkman ήταν επίσης για δύο δεκαετίες υπεύθυνος του Melodifestivalen της Σουηδίας, έναν απο τους μαγαλύτερους εθνικούς τελικούς για τον διαγωνισμό της Eurovision.

Αποχώρησε από το θεσμό το 2021, όπου ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε χωρίς κοινό λόγω της πανδημίας.

Ο ίδιος όταν ερωτήθηκε για το φετινό Melfest είπε:

Θεωρώ πως μουσικά ότι έκαναν καλή δουλειά. Μου άρεσε η διαφορετικότητα ανάμεσα στα τραγούδια. Νομίζω ότι ήταν μια εξαιρετική επιλογή όταν φτάσαμε στον τελικό. Είχε μεγάλη ποικιλία. Είχε τρία τραγούδια στα σουηδικά το κάτι το οποίο ήταν πολύ καλό. Νομίζω ότι έκαναν πολύ καλή δουλειά. Είχαν κάποια προβλήματα στην πορεία, ειδικά με την ψηφοφορία, αλλά αυτό είναι τεχνικό. Απρόοπτα συμβαίνουν. Αυτό θα είχε συμβεί ακόμα κι αν ήμουν εκεί, οπότε δεν υπάρχει καμία κρίση σε αυτό. Νομίζω ότι ήταν καλό. Λατρεύω την νικήτρια. Πραγματικά πιστεύω ότι είναι πολύ καλή.

Πηγή

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *