Eurovision 2022: Η πρώτη πρόβα της Ελβετίας!

Ο πρώτος σόλο άνδρας καλλιτέχνης που ανεβαίνει στην σκηνή της Pala Olimpico είναι ο Marius Bear. Ο πρώην μηχανικός, εκπροσωπεί την Ελβετία με το τραγούδι του Boys Do Cry.

Ποιος είναι ο Marius Bear;

Ο Marius Hügli, γνωστός ως Marius Bear, γεννήθηκε στις 21 Απριλίου 1993 στο Appenzell της Ελβετίας. Ο Marius σπούδασε για να γίνει Μηχανικός Κατασκευών πριν πάρει την απόφαση το 2016 να περιοδεύσει στη Γερμανία και την Ελβετία ως μουσικός δρόμου.

Το 2019, κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του άλμπουμ «Not Loud Enough» και κέρδισε το βραβείο Καλύτερου Ταλέντου στα Swiss Music Awards την ίδια χρονιά. Το 2020, κυκλοφόρησε μια διασκευή του τραγουδιού της Whitney Houston “I Wanna Dance With Somebody” αφού το ερμήνευσε στην τηλεοπτική εκπομπή  I Can See Your Voice .

Ο Marius Bear επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την Ελβετία από δύο κριτικές επιτροπές. ένα πάνελ 100 ατόμων που αποτελείται από Ελβετούς fans και μια διεθνή κριτική επιτροπή των ειδικών της Eurovision, η οποία αποτελούνταν από άτομα που είτε έχουν συμμετάσχει στον διαγωνισμό, είτε έχουν υπάρξει μέλη των εθνικών κριτικών επιτροπών στη Eurovision. Κάθε κριτική επιτροπή αποτελούσε το 50% του συνολικού αποτελέσματος.

Η πρόβα

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν η καλύτερη πρόβα μέχρι στιγμής. Ο Marius Bear είναι ντυμένος στα μαύρα, χωρίς τίποτα περισσότερο παρά έναν προβολέα και λίγο ατμοσφαιρικό φωτισμό για υποστήριξη. Τα φωνητικά του ακούγονται υπέροχα – έχει μια πραγματικά ξεχωριστή φωνή και η ακουστική στο Pala Olimpico προσθέτει επιπλέον δράμα.

Μια κλασσική μπαλάντα που ενώ δεν είχε εντυπωσιάσει αρχικά, ίσως τελικά να πετύχει ένα καλύτερο αποτέλεσμα από ότι αναμένονταν.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα μικρό απόσπασμα από την πρώτη πρόβα της Ελβετίας:

@eurovision What a voice! 🥰 Switzerland’s @marius.bear takes the stage for his first rehearsal 🇨🇭 #Eurovision2022 #Eurovision #EurovisionTikTok ♬ original sound – Eurovision

Η δεύτερη πρόβα της Ελβετίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4/5 οπότε θα έχουμε και καλύτερη εικόνα για όσα θα δούμε από τον Marius Bear στην σκηνή του διαγωνισμού.

EBU / NATHAN REINDS

EBU / NATHAN REINDS


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ελβετίας στην Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *