Eurovision 2022: Η πρώτη πρόβα της Μολδαβίας!

Τελευταία χώρα για σήμερα που πραγματοποιεί την πρόβα της είναι η Μολδαβία, με το συγκρότημα Zdob și Zdub & Advahov Brothers και το τραγούδι “Trenuleţul”.

Ποιοι είναι οι Zdob și Zdub;

Οι Zdob şi Zdub είναι ένα συγκρότημα που έχει γίνει εξίσου διαβόητο για τα θεαματικά ζωντανά σόου του, όσο και για τα πιασάρικα τραγούδια που τραγουδούν. Το συγκρότημα υπάρχει από το 1994, βελτιώνοντας την τέχνη του με ένα σχεδόν σταθερό πρόγραμμα συναυλιών, περιοδείων και εμφανίσεων σε φεστιβάλ, και καταφέρνοντας να κυκλοφορήσει 10 άλμπουμ στη διαδικασία.

Το ντεμπούτο τους στη Eurovision οι Zdob și Zdub έδωσαν στη χώρα τους την 6η θέση με το τραγούδι Boonika Bate Toba . Επέστρεψαν ξανά το 2011 με το So Lucky , προχωρώντας στον μεγάλο τελικό για άλλη μια φορά και χαρίζοντας στη Μολδαβία την 12η θέση.

Η πρόβα

Οι Zdob și Zdub έχουν neon φωτισμό και γραφικά στη σκηνή, όπως επίσης περιλαμβάνουν ακόμη και μία μικρή χορογραφία στο ρεφρέν. Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε σήμερα να χρησιμοποιείται το B Stage –  ενώ υπάρχουν μερικές κινητές γέφυρες πάνω από τον καταρράκτη που ανεβοκατεβαίνουν.

Πρόκειται για τρία λεπτά χαράς και χάους, αλλά στον ημιτελικό ελπίζουμε να έχει ένα καλό αποτέλεσμα.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το απόσπασμα από την Πρώτη Πρόβα της Μολδαβίας όπως δόθηκε στην δημοσιότητα από την εφαρμογή TikTok:

@eurovision HEY, HO! LET’S GO! 🚂 Moldova’s @Zdob si Zdub bringing the party! 🇲🇩 #Eurovision2022 #EurovisionTikTok #Eurovision ♬ original sound – Eurovision

EBU / ANDRES PUTTING

EBU / ANDRES PUTTING

Η δεύτερη πρόβα της Μολδαβίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4/5 οπότε θα έχουμε και καλύτερη εικόνα για όσα θα δούμε από τους Zdob și Zdub στην σκηνή του διαγωνισμού.


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Μολδαβίας στην Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *