Eurovision 2022: Στο TikTok αποκλειστικά τα αποσπάσματα των πρώτων προβών!

Η EBU ανακοίνωσε πως το TikTok έγινε επίσημος συνεργάτης ψυχαγωγίας, ενώ ταυτοχρόνως αποκάλυψε και κάτι πολύ σημαντικό για όλους τους φίλους του διαγωνισμού. Τα αποσπάσματα των πρώτων προβών θα προβληθούν αποκλειστικά από τον επίσημο λογαριασμό της Eurovision στο TikTok!

Για πρώτη φορά φέτος το κέντρο τύπου θα ανοίξει για τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους (τόσο με φυσική παρουσία, όσο και για αυτούς με διαδικτυακή διαπίστευση) την Τετάρτη 4 Μαίου. Οι πρώτες πρόβες δεν θα είναι διαθέσιμες στους δημοσιογράφους και τα μοναδικά αποσπάσματα που θα δοθούν στην δημοσιότητα, θα είναι μέσω του TikTok.

Επιπλέον μέσω του TikTok θα υπάρχει καθημερινά ένα βίντεο με όλα τα highlights της ημέρας, ενώ θα μεταδοθούν και οι ημιτελικοί, αλλά και οι τελικοί ζωντανά, με μία όμως διαφορετική εκδοχή, από ότι στην τηλεοπτική μετάδοση.

Για περισσότερα λοιπόν backstages, video, αλλά και αποκλειστικό υλικό δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τον λογαριασμό της Eurovision στο TikTok.

Γίνετε μέρος της παρέας και του δικού μας TikTok. Με σχεδόν 5.000 ακολούθους, το TikTok του Eurovisionfn είναι η μεγαλύτερη κοινότητα φίλων του διαγωνισμού στην Ελλάδα!

@eurovisionfn

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!


Μπορείτε να ψηφίσετε για τον Μεγάλο Τελικό του poll μας εδώ!

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gogos
    gogos says:

    Ένα βήμα τη φορά…
    Πρώτα επέβαλαν να μη δημοσιοποιείται η πρώτη πρόβα (παρα μόνο αποσπάσματα από το επίσημο κανάλι στο yt) και να υπάρχει μόνο περιγραφή από τους διαπιστευμένους ΚΑΙ τώρα ούτε διαπιστευμένοι, ούτε yt.

    Το επόμενο βήμα;;;…..;;;

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *