Eurovision 2022: Έρχεται το επίσημο podcast του διαγωνισμού!

Η επέκταση του διαγωνισμού και η ενίσχυση της προώθησής του συνεχίζεται δυναμικά φέτος, με το επόμενο εγχείρημα να είναι εκείνο των podcasts! Από 5 Απριλίου, το επίσημο podcast της Eurovision έρχεται για να κάνει σε όλους τους fans παρέα στο δρόμο για τον Τορίνο.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι το Επίσημο Podcast του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision κυκλοφόρησε σε όλες τις αγαπημένες σας πλατφόρμες ροής – οπότε φροντίστε να ακούσετε το τρέιλερ και να εγγραφείτε, για να είστε από τους πρώτους που θα ακούσετε το πρώτο επεισόδιο όταν βγει ζωντανά.

Οικοδεσπότης, ο μουσικός παρουσιαστής και ρεπόρτερ Steve Holden! Το Podcast του διαγωνισμού της Eurovision θα περιλαμβάνει ειδήσεις και συνεντεύξεις με τους φετινούς καλλιτέχνες, με εμβληματικούς θρύλους της Eurovision και τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για την πραγματοποίηση του διαγωνισμού, εκείνους που βρίσκονται πίσω από τα φώτα και στους οποίους βασίζεται ολόκληρος ο θεσμός.

Παράλληλα, θα προσφέρει στους θαυμαστές μια ματιά στα παρασκήνια στο Τορίνο και θα περιλαμβάνει  διαφορετικές φωνές από όλη την Ευρώπη και όχι μόνο.

Ο Steve έχει εργαστεί στο παρελθόν για το BBC Radio 1 στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου ήταν ο μουσικός ρεπόρτερ για το ειδησεογραφικό πρόγραμμα του σταθμού εστιάζοντας στη νεολαία. Έχει κάνει ρεπορτάζ για πέντε Eurovision (Στοκχόλμη 2016, Λισαβόνα 2018, Τελ Αβίβ 2019 και Ρότερνταμ 2020 και 2021) για το Radio 1 και το BBC News, ενώ έχει κάνει και πολλά ντοκιμαντέρ για τον διαγωνισμό.

Το επίσημο τρέιλερ του Podcast του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision: Επεισόδιο 1 (Παρασκευή 8 Απριλίου) και Επεισόδιο 2 (Δευτέρα 11 Απριλίου) σε όλες τις πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων: Spotify, Apple και Acast.

Πηγή/Εικόνες: eurovision.tv

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις του φετινού διαγωνισμού της Eurovision!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *