Eurovision 2022: Απόψε το δεύτερο επεισόδιο του Eurovision House Party με την παρουσία της Amanda!

Συνεχίζεται απόψε το Eurovision House Party, του διαδικτυακού προγράμματος μέσω του οποίου η EBU θέλει να φέρει καλλιτέχνες και fans πιο κοντά, λίγες εβδομάδες πριν τη διεξαγωγή της Eurovision 2022.

Το Eurovision House Party θα προβληθεί σε τρία διαφορετικά επεισόδια μέσα από το επίσημο κανάλι του διαγωνισμού στο YouTube. Στο πλαίσιο του Eurovision House Party, οι Eurofans θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες να ερμηνεύουν τα τραγούδια τους και άλλες επιτυχίες τους από το σπίτι τους.

Πρόκειται για μία διαδικασία ανάλογη με εκείνη που χρησιμοποιήθηκε τα προηγούμενα δύο χρόνια λόγω της έξαρσης της πανδημίας, αλλά φέτος χρησιμοποιείται καθαρά προπαρασκευαστικά ενόψει Τορίνο.

Μετά την πρεμιέρα της προηγούμενης Παρασκευής, σειρά έχει σήμερα το δεύτερο επεισόδιο. Μεταξύ άλλων, την εμφάνισή τους πρόκειται να κάνουν ο Sam Ryder, η Chanel, οι Intelligent Music Project και ο Sheldon Riley. Στο αποψινό επεισόδιο ξεχωρίζει, φυσικά, η παρουσία της Amanda η οποία θα ερμηνεύσει εκτός από το Die Together και το Arcade, τη νικητήρια συμμετοχή της Ολλανδίας στη Eurovision 2019.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το δεύτερο επεισόδιο στις 21:00 πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *