Eurovision 2022: Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των προβών!

Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των προβών, που όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο μας άρθρο θα διεξαχθούν στο PalaOlimpico αρχής γενομένης από το Σάββατο 30 Απριλίου.

Η πρώτη πρόβα της ελληνικής αποστολής θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Μαΐου στις 14.40, με την συνέντευξη τύπου να ακολουθεί στις 16.40 της ίδιας ημέρας. Η δεύτερη πρόβα της Αμάντας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 4 Μαΐου στις 17.50, με την συνέντευξη τύπου να πραγματοποιείται στις 19.00.

Η πρώτη πρόβα της κυπριακής αποστολής θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 2 Μαίου στις 17.40 ώρα Ελλάδας, με την συνέντευξη τύπου να λαμβάνει χώρα στις 19.40 της ίδιας ημέρας. Η δεύτερη πρόβα της Ανδρομάχης, είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 6 Μαΐου στις 11.25, με την συνέντευξη στις 12.35.

Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των προβών παρακάτω. Οι ώρες είναι σε CET, που σημαίνει ότι πρέπει να προσθέσετε 1 επιπλέον ώρα για να βρείτε την ώρα Ελλάδας.

Eurovision πρόβες

 

 

Φυσικά μέσα από το κανάλι του Eurovisionfun στο Youtube θα μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τον σχολιασμό των προβών, ενώ και μέσα από την ιστοσελίδα μας, θα ενημερώνεστε για όλα όσα συμβαίνουν στο Τορίνο, αφού η ομάδα μας θα βρίσκεται εκεί για να καλύψει τον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις στην Eurovision 2022!

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. giwrgoc
    giwrgoc says:

    Γιατί η Ελλάδα θα κάνει πρόβα μετά την Ισλανδία ενώ έχει κληρωθεί να εμφανιστεί στη 15η θέση του Α’ ημιτελικού, μετά την Ισλανδία;

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *