Eurovision 2022: Δεύτερο κύμα εισιτηρίων που θα κυκλοφορήσει στις 28 Απριλίου!

Ένα δεύτερο κύμα εισιτηρίων και για τις 9 παραστάσεις του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2022 θα ξεκινήσει να πωλείται από τις 10:00 CEST (11:00 π.μ. ώρα Ελλάδος) στις 28 Απριλίου.

Περισσότερα εισιτήρια για την 66η έκδοση του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision θα κυκλοφορήσουν από τις 10:00 πμ Απριλίου. Τα εισιτήρια θα πωλούνται μέσω του TicketOne όπου οι χρήστες μπορούν να προεγγραφούν για να εξοικονομήσουν χρόνο πριν αγοράσουν εισιτήρια. Τα εισιτήρια θα πωλούνται και για τις εννιά παραστάσεις. Οι όροι αγοράς παραμένουν οι ίδιοι με τα εισιτήρια που αγοράστηκαν στο πρώτο κύμα πωλήσεων. Οι πλήρεις τιμές και οι όροι βρίσκονται στον ιστότοπο της TicketOne .

Συγκεκριμένα, συνολικά 63.000 εισιτήρια θα δοθούν για τα τρία live shows, τα τρία jury rejearsals και τα τρία family shows. Από αυτά τα 25.000 έχουν ήδη διατεθεί. Στον υπόλοιπο αριθμό συμπεριλαμβάνονται τα εισιτήρια που παίρνουν οι αποστολές, οι χορηγοί, αλλά και τα εισιτήρια που θα δοθούν στα fan clubs. Όσα απομένουν θα διατεθούν διαδικτυακά μέσω της Ticketone στο δεύτερο και τελευταίο κύμα πωλήσεων.

Περισσότερες πληροφορίες για τα εισιτήρια της Eurovision 2022 μπορείτε να δείτε στο σχετικό μας άρθρο.

Ο 66ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision θα πραγματοποιηθεί στις 10, 12 και 14 Μαίου στο Τορίνο της Ιταλίας.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

Πηγή: eurovision.tv

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *