Eurovision 2022: Η πρώτη πρόβα της Ουκρανίας!

Η μεγάλη στιγμή έφτασε και η Pala Olimpico άνοιξε τις πόρτες της για τις πρώτες αποστολές, που έχουν καταφθάσει ήδη στο Τορίνο, προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις πρώτες τους πρόβες.  Στην σκηνή τώρα οι Kalush Orchestra, από την Ουκρανία, με το τραγούδι Stefania! 

Η πρόβα

Πολύ δυνατή πρόβα για την Ουκρανία, φέρνοντας στη σκηνή το τραγούδι που έχουν γράψει για τη μητέρα τους Stefania! Εντυπωσιακά τα outfits των Ουκρανών, αστραφτερά γιλέκα και το χαρακτηριστικό ροζ καπέλο του Oleh.

EBU / NATHAN REINDS

Για ακόμη μια χρονιά η Ουκρανία έρχεται με χαρακτηριστικούς ήχους και σίγουρα διεκδικούν μια εξαιρετική θέση στη φετινή Eurovision.

Υπέροχη χρήση των γραφικών από πίσω – μερικά πολύ ωραία ασπρόμαυρα βίντεο σε συνδυασμό με παραδοσιακά ουκρανικά μοτίβα.

Η επόμενη πρόβα της Ουκρανίας έρχεται την Τετάρτη, 4 Απριλίου!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα μικρό απόσπασμα από την πρώτη πρόβα της Ελβετίας:

@eurovision Exclusive BTS access with @KALUSH for Ukraine’s first rehearsal! 🇺🇦 #Eurovision2022 #EurovisionTikTok #Eurovision ♬ original sound – Eurovision

Ποιοι είναι οι Kalush Orchestra;

Το ουκρανικό συγκρότημα ραπ δημιουργήθηκε το 2019, και πήραν το όνομά τους από τη γενέτειρα του Psiuk, Kalush. Το 2021, οι Kalush ανακοίνωσαν την έναρξη ενός παράλληλου project, του Kalush Orchestra. Σε αντίθεση με το κύριο συγκρότημα, οι Kalush Orchestra επικεντρώνονται στο ραπ με λαϊκά μοτίβα και την ουκρανική παραδοσιακή μουσική.

Φέτος συμμετείχαν στο Vidbir 2022, τον εθνικό διαγωνισμό της Ουκρανίας. Πήραν το εισητηριο για την εκπροσώπηση της χώρας μετά την αποχώρηση της νικήτριας του διαγωνισμού Alina Pash.


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ουκρανίας στην Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *