Eurovision 2022: Με πολλές δυσκολίες οι stand in!

Με πολλές δυσκολίες φαίνεται πως διεξάγονται οι stand in πρόβες στην Pala Olimpico στο Τορίνο. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή RTL Boulevard αρκετές αποστολές εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους για το υλικό που έλαβαν από την stand in πρόβα της συμμετοχής τους.

Πολλά προβλήματα στις stand in πρόβες

Η ολλανδική αποστολή δεν έχει μείνει ικανοποιημένη με τα πλάνα που έλαβε από τις πρόβες stand-in και πετάει σήμερα στο Τορίνο για να αναπροσαρμόσει τα σκηνοθετικά της πλάνα. Σύμφωνα με τους ίδιους, ο φωτισμός και κάποια τεχνικά θέματα, δεν είναι ακριβώς αυτό που είχαν στο μυαλό τους. 

Ο παρουσιαστής της εκπομπές Aran Bade έχει επίσης μιλήσει και με άλλους εκπροσώπους της Eurovision 2022, συγκεκριμένα από τη Μολδαβία, την Κροατία και τη Λετονία. Οι Citi Zēni ανέφεραν επίσης ότι δεν ικανοποιήθηκαν από την stand in πρόβα τους. Ο Aran Bade περιέγραψε τις πρόβες stand-in ως «λίγο χαοτικές και ακατάστατες».

Τι συμβαίνει με την stand in της Ελλάδας;

Σε αντίθεση με τις περισσότερες αποστολές, τα διάφορα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι Ιταλοί διοργανωτές και έχουν φέρει δυσκολίες, αλλά και αλλαγές στα πλάνα της σκηνικής παρουσίασης τους, δεν επηρεάζουν την ελληνική αποστολή. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η ελληνική αποστολή έχει προσαρμοστεί με ευκολία στα νέα δεδομένα, που δεν διαφοροποιούν την σκηνοθεσία μας.

Η ελληνική αποστολή ήταν από τις ελάχιστες αποστολές που δεν εξέφρασε παράπονα για αυτές τις αλλαγές της τελευταίας στιγμής, ενώ και η stand in πρόβα πήγε αρκετά καλά.

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Τορίνο:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

 

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gogos
    gogos says:

    Δεν μπορώ να καταλάβω τι άλλαξε και ποια είναι τα νεα δεδομένα, αλλά “κρατάω” ότι η αποστολή μας είναι ικανοποιημένη.
    Καλό ταξίδι και καλή επιτυχία!!!

    Απάντηση
  2. Ιωαννα
    Ιωαννα says:

    Φέτος εδώ την αίσθηση ότι όλη η διοργάνωση είναι λίγο πρόχειρη είτε η σκηνή αλλά και γενικότερα δεν συγκινείται με την περσινή (αν και η Ολλανδία είδε 2 χρόνια να το προετοιμάσει).Ελπίζω κάτι να αλλάξει και να μην έχουν αστοχίες οι άλλες συμμετοχές και να μην υπάρξουν ευτράπελα.Οπως και να έχει καλή επιτυχία στην ομάδα μας θα σκίσουμε!

    Απάντηση
  3. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αν οι Ιταλοί τα θαλασσωσουν όπως το ’91 στη Ρώμη τότε θα είναι παράδειγμα προς αποφυγήν…
    Ελπίζω να φτιάξουν τα όποια θέματα έχει κάθε αποστολή με πλάνα λήψεις φωτισμούς κλπ.

    Απάντηση
  4. James
    James says:

    Γι’αυτό λέγονται πρόβες.Εχουν χρόνο να τα διορθώσουν όλα αυτά.Μην ξεχνάτε το Sanremo.Εχουν πείρα σε μουσικά σόου οι Ιταλοί.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *