Eurovision 2022: Παρακολουθήστε τα αποτελέσματα του poll μας για τους δύο ημιτελικούς!

Όπως κάθε ιστοσελίδα της Eurovision, έτσι και εμείς διοργανώνουμε το poll μας για τον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Σε συνεργασία με το Douze Points στο You Tube, ήρθε η ώρα των αποτελεσμάτων!

Περισσότερες από 2.300 ξεχωριστοί ψήφοι καταγράφηκαν στους δύο ημιτελικούς και πλέον ήρθε η ώρα για την ανακοίνωση των 20 χωρών που θα περάσουν στον μεγάλο τελικό. Για δύο περίπου εβδομάδες ψηφίζατε την δική σας αγαπημένη δεκάδα σε κάθε ημιτελικό. Η ψηφοφορία του κοινού αντιστοιχεί στο 50% του αποτελέσματος, ενώ το υπόλοιπο 50% καθορίζεται από τους συντάκτες του Eurovisionfun.

Την Τρίτη 5 Απριλίου στις 22.00 ώρα Ελλάδας, θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε μέσα από το παρακάτω βίντεο τις δέκα χώρες που προκρίνονται από τον πρώτο ημιτελικό.

Την Πέμπτη 7 Απριλίου και πάλι στις 22.00 ώρα Ελλάδας θα μπορέσετε στο παρακάτω βίντεο να δείτε τα αποτελέσματα του δεύτερου ημιτελικού.

Αμέσως μετά θα ξεκινήσει η ψηφοφορία για τον Μεγάλο Τελικό, ώστε μαζί οι αναγνώστες και οι συντάκτες του Eurovisionfun, να βγάλουμε το νικητήριο τραγούδι μας, για την Eurovision 2022.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun και φυσικά μην ξεχάσετε την Τρίτη και την Πέμπτη το βράδυ να παρακολουθήσετε τα αποτελέσματα των δύο ημιτελικών!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *