Eurovision 2022: Περισσότερες λεπτομέρειες για το Green Room!

Περισσότερες πληροφορίες έδωσε στη δημοσιότητα η σκηνογράφος της φετινής διοργάνωσης Francesca Montinaro, παρουσιάζοντας το Green Room για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2022.

Η σχεδιάστρια της σκηνής  Francesca εξήγησε ότι η έμπνευσή της για το σχεδιασμό του Green Room για τον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision είναι ένας καταπράσινος κήπος. Τα φυτά του σπιτιού και οι ιταλικοί κήποι παράλληλα με τη δημιουργία μιας σύνδεσης με τη φύση, αποτελούν τη βασική πηγή έμπνευσης για το σχέδιο.

Το concept πίσω από τη φετινή σκηνή είναι το “The Sun Within” που βασίζεται στις κινήσεις και το φως ενός κινητικού ήλιου. Η σκηνή είναι σε θέση να επιδείξει θεατρική κίνηση, η οποία πλαισιώνεται από νερό και έχει έναν καταπράσινο ιταλικό κήπο να περιβάλλει τις ακτίνες μπροστά της. Αυτός ο καταπράσινος κήπος του Green Room, θα βρίσκεται μπροστά στη σκηνή. Αυτό μπορεί να φανεί ξεκάθαρα σε ένα τρισδιάστατο βίντεο που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες.

Το μυαλό πίσω από το σχέδιο της φετινής σκηνής είναι η Francesca Montinaro, η οποία έχει δημιουργήσει επίσης τις σκηνές του Sanremo Music Festival δύο φορές (2013 και 2019). Ο Montinaro εξήγησε την έμπνευση πίσω από το σχεδιασμό του πράσινου δωματίου:

Είμαστε μέρος της φύσης και η φύση είναι μέρος μας.
Δεν το ξεχνάμε ποτέ όταν σχεδιάζουμε.

Το Green Room θα τοποθετηθεί ακριβώς μπροστά από τη σκηνή, όπως συνέβη στον περσινό διαγωνισμό και είναι εμπνευσμένο από την αίσθηση μπαρόκ κήπων, όπως εκείνοι στη Villa d’Este, στο Castel Gandolfo, στη Villa Lante ή σε άλλα κτήματα σε όλη την Ιταλία. Το νερό γύρω από τη σκηνή που θα βρίσκεται ανάμεσα στο Green Room και την κεντρική σκηνή, θα θυμίζει στον κόσμο συντριβάνια σε πάρκο.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!


Μπορείτε να ψηφίσετε για τον Μεγάλο Τελικό του poll μας εδώ!

Πηγή: Eurovision.tv

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *